Tennis pitkävetovihje: Serbialainen on kovassa vireessä massakentillä 25.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 150,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 150,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Dusan Lajovic – Thiago Monteiro

Dusan Lajovic ja Thiago Monteiro kohtaavat Madridin ATP-turnauksessa massakentällä luoden odotetun kohtaamisen näiden kahden taitavan pelaajan välillä.

Lajovic, rankingillaan 65., on Serbian kokenut pelaaja, joka tunnetaan erityisesti massakenttäosaamisestaan ja vahvasta peruspelistään. Hän on osoittanut kykynsä voittaa kovia vastustajia ja eteni viime viikolla Barcelonan turnauksessa välieriin asti, ottaen samalla todella kovia voittoja. Thiago Monteiro, rankingillaan 118., edustaa Brasiliaa ja on myös vahva massakenttäpelaaja. Hän on taistelija kentällä, joka pyrkii pitkiin palloralleihin ja vastustajan virheiden hyödyntämiseen.

Näiden kahden pelaajan välillä on tasainen taisteluhistoria, sillä he ovat kohdanneet aiemmin kuudesti ja voitot ovat tasan 3-3. Tämä tekee ottelusta entistäkin mielenkiintoisemman, kun kaksi tasaista vastustajaa kohtaavat jälleen.

Vaikka ottelu voi olla tasainen, Lajovicin voitto kertoimella 1.50 tarjoaa erinomaisen pelikohteen otteluun. Hänen vahvat otteensa viime turnauksessa ja kokemuksensa antavat hänelle etulyöntiaseman ottelussa. Ottelu tulee varmasti tarjoamaan jännittävää tennistä, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat Madridin massakentillä.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Lajovic voittoa kertoimella 1.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

116 Lukukerrat