Tennis pitkävetovihje: Naisten otteluissa Nottinghamissa järjetön yllätys! 13.6.2024

13. kesäkuuta 2024 Nottingham WTA -turnauksessa kohtaavat maailmanlistan kymmenenneksi sijoittunut tunisialainen Ons Jabeur ja Tshekin nuori lupaus Linda Fruhvirtova, joka on sijalla 139. Pelaajat eivät ole aiemmin kohdanneet, mikä lisää ottelun mielenkiintoa.

Ons Jabeur

Ons Jabeur on tunnettu monipuolisesta ja luovasta pelityylistään, joka sopii hyvin nurmikentälle. Viime kaudella Jabeur teki läpimurtonsa nousemalla maailman kärkipelaajien joukkoon, mutta tänä vuonna hänen pelinsä on ollut ailahtelevaa. Ranskan avoimissa hän saavutti jonkin verran menestystä, mutta muutoin hänen otteensa ovat olleet vaisuja. Nottinghamin turnauksessa Jabeur pyrkii palaamaan huipputasolleen, mutta epävarmuus varjostaa hänen suorituksiaan.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Linda Fruhvirtova

Linda Fruhvirtova on nuori ja nälkäinen tshekkiläinen, joka on tehnyt vaikutuksen tenniskansaan nopealla kehityksellään. Hänen aggressiivinen pelityylinsä ja vahva liikkumisensa kentällä tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Vaikka Fruhvirtova on vasta 139. sijalla rankingissa, hänellä on kykyjä ja potentiaalia yllättää suurempiaan.

Luvassa jättiyllätys!

Jabeurin ailahtelevan kunnon jatkuessa, Fruhvirtovalla on mahdollisuus hakea suuri yllätysvoitto. Tshekkiläinen tulee varmasti taistelemaan jokaisesta pisteestä ja käyttämään kaikki mahdollisuutensa hyväkseen. Jabeurin on oltava tarkkana ja löydettävä tasaisuutensa, jos hän haluaa välttää yllätystappion. Ottelusta odotetaan jännittävää ja yllätyksellistä, kun kaksi eri vaiheessa uraansa olevaa pelaajaa kohtaavat nurmikentällä.

Pelivihje: Linda Fruhvirtova 7.00

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

443 Lukukerrat