Tennis pitkävetovihje: Lorenzo Sonego – Francisco Cerundolo 24.10.2023

Wienin ATP-turnaus tarjoaa tennisfaneille jännittävän kohtaamisen 24. lokakuuta 2023, kun Italian Lorenzo Sonego ja Argentiinan Francisco Cerundolo kohtaavat kovalla alustalla. Ottelu lupaa olla erittäin kilpailullinen, sillä pelaajat ovat kohdanneet aiemmin ja Cerundolo voitti tuon kohtaamisen vuoden 2023 maaliskuussa.

Lorenzo Sonego

Maailmanlistan sijalla 52, on italialainen tennispelaaja, joka tunnetaan erinomaisesta pelityylistään. Sonego on vahva syöttäjä, joka hallitsee verkkopelin hyvin. Hänen monipuolinen pelityylinsä tekee hänestä haastavan vastustajan kenelle tahansa. Sonego on saavuttanut useita ATP-turnausvoittoja uransa aikana, ja hänellä on kokemusta huipputason kilpailusta.

Francisco Cerundolo

Maailmanlistan sijalla 21 majailee argentiinalainen nuori lahjakkuus. Hän on noussut nopeasti tenniksen huipulle vaikuttavien suoritustensa ansiosta. Cerundolo on vahva takalinjapelaaja, joka erottuu erityisesti huikealla liikkuvuudellaan ja perustekniikallaan. Hänen itsevarma ja aggressiivinen pelityylinsä tekee hänestä erityisen pelottavan vastustajan kovalla alustalla.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi Cerundolo voittaa tämän ottelun?

Cerundolo voitti Sonegon edellisessä kohtaamisessaan tämän vuoden maaliskuussa, mikä antaa hänelle psyykkistä etua. Cerundolon peruslyönnit ovat erinomaisia, ja hänellä on kyky hallita pisteitä takalinjapelissä. Hänen nopeat jalat ja liikkuvuus auttavat häntä pysymään palloissa mukana ja luomaan painetta vastustajalle. Cerundolo on näyttänyt kykynsä menestyä kovalla alustalla aiemmissa turnauksissa. Hän on osoittanut, että hän pystyy sopeutumaan erilaisiin pelitilanteisiin ja vastustajiin. Hänen voimakas tahtonsa ja kyky pelata suurista pisteistä antavat hänelle mahdollisuuden voittaa ottelun.

Tämä ottelu lupaa olla kova taisto, mutta Francisco Cerundolon vahvuudet, aiempi voitto Sonegosta ja hänen kykynsä menestyä kovalla alustalla tekevät hänestä suosikin voittamaan ottelun Wienissä.

Pelivihje: Francisco Cerundolo 2.15

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

312 Lukukerrat