Tennis pitkävetovihje: Jack Draper – Jan-Lennard Struff 10.11.2023

Jack Draper ja Jan-Lennard Struff kohtaavat toisensa Sofia ATP -turnauksen välierissä 10. marraskuuta 2023 kovalla alustalla. Ottelun asetelma on mielenkiintoinen, kun Draper, sijoitettu ATP-rankingin sijalla 82, kohtaa kokeneemman Struffin, joka pitää hallussaan sijoitusta 28.

Jack Sraper

Nuori brittiläinen lupaus Jack Draper on noussut nopeasti tenniskartalle rohkeiden esitystensä ansiosta. 21 vuotta täyttänyt pelaaja tunnetaan erityisesti vahvasta syötöstään ja monipuolisesta pelityylistään. Kovalla alustalla Draper pyrkii käyttämään syöttövoimaansa hyödykseen ja dominoimaan verkkopeliä. Vaikka hänellä ei ole vielä voittoja suurista nimistä, hän on osoittanut kykynsä haastaa kokeneempia vastustajia.

Jan-Lennard Struff

Jan-Lennard Struff on Saksan tenniksen konkari, joka on viime vuosina vakiinnuttanut paikkansa ATP-listan kärkipäässä. Struffin pelityyli perustuu voimakkaaseen lyöntipeliin ja taitavaan verkkopelaamiseen. Hänen kokemuksensa ja peliälynsä tekevät hänestä vaarallisen vastustajan missä tahansa turnauksessa. Kovalla alustalla Struffin vahva syöttö ja aggressiivinen pelityyli voivat asettaa vastustajansa vaikeuksiin.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Yllätysvoittoa hakemassa

Draper on laskettu ottelun ennakkosuosiksi, mutta Struffin kokemus ja vankka pelityyli tekevät hänestä mahdollisen yllättäjän. Struffin voittokertoimen ollessa 3.00 voidaan saksalaisen voittoa pitää todella houkuttelevana vaihtoehtona. Struffin kyky hyökätä vastustajansa heikkouksiin ja hallita peliä omilla vahvuuksillaan voi olla ratkaiseva tekijä ottelun lopputuloksessa.

Draper ja Struff tarjoavat mielenkiintoisen kohtaamisen Sofia ATP -välierissä. Draperin nuoruuden into ja Struffin kokenut pelityyli luovat dynaamisen ottelun, jossa kumpikin pelaaja pyrkii osoittamaan vahvuutensa. Struffin mahdollisuudet napata yllätysvoitto perustuvat hänen vankkaan kokemukseensa ja kykyynsä hallita pelejä.

Pelivihje: Jan-Lennard Struff 3.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

233 Lukukerrat