Tennis pitkävetovihje: Clara Tauson – Sofia Kenin 31.5.2024 Ranskan avoimet

Tanskalainen Clara Tauson, maailmanlistan sijalla 72, kohtaa yhdysvaltalaisen Sofia Keninin, joka on tällä hetkellä sijalla 56, Ranskan avointen toisella kierroksella 31. toukokuuta 2024. Tämä on ensimmäinen kerta, kun nämä pelaajat kohtaavat toisensa, mikä tuo lisäjännitystä otteluun.

Clara Tauson

Clara Tauson on nuori ja lupaava pelaaja, joka on viime vuosina noussut nopeasti naisten tenniksen huipulle. Hänet tunnetaan voimakkaista lyönneistään ja aggressiivisesta pelityylistään. Tauson on osoittanut kykynsä menestyä kovilla alustoilla ja hänen kehityksensä jatkuu tasaisesti. Ranskan avoimet tarjoavat hänelle mahdollisuuden näyttää taitonsa suuren yleisön edessä ja edetä urallaan.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Sofia Kenin

Sofia Kenin, maailmanlistan sijalla 56, on kokenut ja menestynyt pelaaja, joka on aiemmin voittanut Grand Slam -turnauksen. Kenin tunnetaan taistelutahdostaan ja monipuolisesta pelistään. Hän on ollut uransa aikana huipulla ja hänen kokemuksensa suurista otteluista antaa hänelle merkittävän edun. Kenin on vahva pelaaja erityisesti massakentillä, joilla Ranskan avoimet pelataan.

Pippurinen Kenin jatkaa seuraavalle kierrokselle

Vaikka Tauson on lupaava ja nouseva tähti, Kenin on ennakkosuosikki tähän otteluun. Hänen kokemuksensa ja kyky sopeutua eri pelitilanteisiin tekevät hänestä todennäköisemmän voittajan. Tausonin tulee pelata parasta peliään ja hyödyntää tilaisuudet tehokkaasti, jos hän haluaa yllättää Keninin ja edetä turnauksessa. Tämä kohtaaminen tarjoaa jännitystä ja korkeatasoista tennistä, kun molemmat pelaajat taistelevat paikasta seuraavalle kierrokselle.

Pelivihje: Sofia Kenin 2.10

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

115 Lukukerrat