Tennis pitkävetovihje: Gregoire Barrere – Yannick Hanfmann 5.11.2023

Gregoire Barrere kohtaa Yannick Hanfmannin Metz ATP -turnauksen kovalla alustalla 5. marraskuuta 2023. Ottelun ennakkotilastot lupaavat mielenkiintoista taistoa, kun nämä kaksi lahjakasta pelaajaa kohtaavat toisensa toistamiseen pienen ajan sisällä. Barrere sijoittuu tällä hetkellä maailmanrankingissa sijalle 85, kun taas Hanfmann pitää sijaa 47.

Gregoire Barrere

Gregoire Barrere on ranskalainen tennispelaaja, joka on viime vuosina osoittanut olevansa vakavasti otettava pelaaja miesten tenniksessä. Hän on tunnettu nopeasta jalkatyöstään ja monipuolisesta pelistään. Barrere on viime aikoina saavuttanut useita vahvoja voittoja, jotka ovat auttaneet häntä nousemaan maailmanrankingissa. Hänen pelissään on vahvuutena vahva syöttö ja hyvä verkolla liikkuminen.

Yannick Hanfmann

Yannick Hanfmann on saksalainen tennispelaaja, joka on myös taitava pelaaja kovilla kentillä. Hänellä on voimakas peruslyöntipeli ja kyky iskeä voimakkaita rystylyöntejä. Hanfmann on myös erinomainen verkkopelaaja ja hallitsee usein verkkoa aggressiivisesti. Hänen sijoituksensa maailmanrankingissa ovat kohentuneet viime aikoina, ja hän on osoittanut olevansa vaarallinen vastustaja monille huippupelaajille.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Aiemmat kohtaamiset

Näiden kahden pelaajan viimeisin kohtaaminen lokakuun lopussa päättyi Barreren voittoon 2-1. Tämä osoittaa, että Barrere pystyy voittamaan Hanfmannin, vaikka saksalainen onkin rankingissa hieman korkeammalla. Barrere onnistui murtautumaan Hanfmannin vahvoihin peruslyönteihin ja pakottamaan hänet virheisiin. Barrere on erinomainen syöttäjä, ja hänen syöttönsä voi aiheuttaa vaikeuksia Hanfmannille.

Barrere näyttää olevan hyvässä vireessä ja on onnistunut voittamaan Hanfmannin aikaisemmin. Hänellä on myös tarvittavat taidot ja itseluottamus voittaa tämä ottelu. Barreren nopeus, monipuolinen pelityyli ja syöttö antavat hänelle selkeän edun, ja siksi odotamme, että hän voittaa tämän kohtaamisen Hanfmannia vastaan Metz ATP -turnauksessa.

Pelivihje: Gregoire Barrere 1.65

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

331 Lukukerrat