Tennis pitkävetovihje: Filip Misolic – Otto Virtanen 27.5.2024 Ranskan avoimet

Filip Misolic

Filip Misolic, rankingilla 243, on nouseva tähti itävaltalaisessa tenniksessä. Hän on tunnettu sitkeydestään ja taidostaan taistella jokaista palloa varten. Misolicin peli on tasapainoinen, ja hänen vahvuutensa ovat erityisesti peruslyönneissä ja kentän laajassa peittämisessä. Vaikka hänen rankinginsa on alhaisempi, hän on osoittanut kykynsä kilpailla korkeatasoisissa otteluissa ja yllättää vastustajia aggressiivisella ja rohkealla pelillään.

Otto Virtanen

Otto Virtanen, suomalaispelaaja, joka pääsi Ranskan avoimiin Lucky Loserina, on rankingilla 156. Virtanen on vahva ja lupaava pelaaja, joka on viime aikoina esittänyt vakuuttavia otteita. Hänen pelinsä perustuu voimakkaisiin syöttöihin ja tehokkaisiin peruslyönteihin, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan. Virtanen on teknisesti taitava ja hänen kyky lukea peliä antaa hänelle etulyöntiaseman monissa tilanteissa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Ottelun Ennakkotunnelmat

Filip Misolicin ja Otto Virtasen kohtaaminen Ranskan avoimissa on mielenkiintoinen, sillä pelaajat eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan. Virtanen, joka pääsi turnaukseen Lucky Loserina, voi hyödyntää tilaisuutensa ja osoittaa kykynsä suurten paineiden alla. Hänen rankinginsa ja viimeaikainen vireensä tekevät hänestä ottelun suosikin, vaikka Misolic ei olekaan helppo vastustaja.

Virtanen lähtee otteluun hakemaan voittoa rankinginsa ja pelityylinsä perusteella. Misolic on kuitenkin taistelija, joka voi yllättää kenet tahansa. Ottelusta odotetaan tiukkaa kamppailua, jossa molemmat pelaajat pyrkivät hyödyntämään vahvuutensa. Virtanen voi hyvin voittaa tämän kohtaamisen, mutta hänen täytyy pysyä keskittyneenä ja pelata parhaimmillaan. Molemmilla pelaajilla on mahdollisuus edetä turnauksessa, mutta Virtasen nykykunto antaa hänelle hyvät mahdollisuudet.

Pelivihje: Otto Virtanen 2.80

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

111 Lukukerrat