ATP Tennis pitkävetovihje: Cameron Norrie – Filip Misolic 23.10.2023

Tänään Wienissä järjestettävä ATP-tennisturnaus tarjoaa mielenkiintoisen kohtaamisen, kun Britannian Cameron Norrie ja Itävallan Filip Misolic ottavat mittaa toisistaan kovalla alustalla. Tämä on ensimmäinen kerta, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat toisensa kilpakentällä, ja heidän ranking-eronsa ovat merkittävät, sillä Norrie sijoittuu ATP-listalla sijalle 18. ja Misolic sijalle 169.

Cameron Norrie

Cameron Norrie, 28-vuotias brittipelaaja, on noussut nopeasti ATP-listan huipulle viime vuosien aikana. Hän on tunnettu vahvasta peruslyöntipelistään ja liikkuvuudestaan kentällä. Norrie on saavuttanut useita merkittäviä voittoja urallaan ja osoittanut olevansa varteenotettava vastus kenelle tahansa. Hänellä on myös paljon kokemusta kovilta kentiltä, mikä on etu tässä ottelussa.

Filip Misolic

Filip Misolic, 22-vuotias itävaltalainen, on vielä kehitysvaiheessa urallaan. Vaikka hänellä on potentiaalia ja hyvät peruslyönnit, mutta hänellä on ollut vaikeuksia vakiinnuttaa asemaansa ATP-kiertueella. Misolicin ranking on 169., mikä tarkoittaa, että hän joutuu karsimaan monista turnauksista.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi Cameron Norrie voittaa tämän ottelun?

Ennen kaikkea Norriella on kokemusta ja taitoa hallita peliä kovalla alustalla. Hänen vahva peruslyöntipelaamisensa ja hyvä liikkuvuutensa antavat hänelle mahdollisuuden pitää palloa pelissä ja asettaa vastustajansa vaikeuksiin. Norrie on tottunut pelaamaan suuria otteluita ja kestämään paineita, mikä antaa hänelle etulyöntiaseman.

Vaikka Filip Misolic voi tarjota vastusta ja yllätyksiä, Norrien kokemus ja pelitaituruus ovat todennäköisesti liikaa hänelle tässä ottelussa. Norrie voittaa luultavasti ottelun vakuuttavasti, hyödyntäen vahvuuksiaan ja pitäen hallinnan kentällä.

Pelivihje: Cameron Norrie 1.45

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

279 Lukukerrat