Tennis pitkävetovihje: Abedallah Shelbayh – Hugo Gaston 7.11.2023

Abedallah Shelbayh vastaan Hugo Gaston – ottelu 7.11.2023 Metz ATP-turnauksessa kovalla alustalla on odotettu kohtaaminen, vaikka pelaajat eivät olekaan aiemmin kohdanneet toisiaan kilpailullisesti. Tämä kohtaaminen lupailee mielenkiintoista tennistä, kun molemmat pelaajat pyrkivät etenemään kilpailussa.

Abedallah Shelbayh

Abedallah Shelbayh, 19-vuotias jordanialainen pelaaja, sijoittuu maailmanlistalla tällä hetkellä sijalle 215. Hän on saavuttanut useita hyviä tuloksia kovilla kentillä haastaja-tasolla, mikä antaa hänelle mahdollisuuden kilpailla korkeammalla ATP-tasolla tasolla. Shelbayh on tunnettu voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään, mikä voi aiheuttaa ongelmia vastustajille.

Hugo Gaston

Hugo Gaston, 23-vuotias ranskalainen pelaaja, nauttii kotiyleisön tuen eduista tässä turnauksessa. Hän on sijoittunut maailmanlistalla sijalle 83 ja pelaaja tunnetaan erinomaisesta liikkuvuudestaan ja kyvystään puolustaa vaikeissakin tilanteissa. Gaston on myös näyttänyt kykynsä kilpailla korkeimmalla tasolla ja on saavuttanut merkittäviä voittoja urallaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Hugo Gaston voittaa tämän ottelun?

Kotiyleisön tuki antaa hänelle ylimääräisen motivaation ja energiaa voittaa. Gastonin kyky liikkua nopeasti kovilla kentillä ja puolustaa vaikeissakin tilanteissa auttaa häntä estämään Shelbayhin aggressiivisen pelityylin. Hän voi myös käyttää monipuolista lyöntivalikoimaansa luodakseen painetta Shelbayhille. Gastonin kokemus kilpailemisesta korkeammalla tasolla on myös etuna. Hän on aiemmin voittanut kovilla kentillä korkealle sijoitettuja vastustajia, ja tämä kokemus auttaa häntä tuntemaan olonsa mukavaksi ottelussa. Gastonin kyky pitää hermonsa kurissa tiukoissa tilanteissa voi myös olla ratkaiseva tekijä.

Hugo Gastonin kotiyleisön tuki, liikkuvuus, kokemus ja monipuolinen lyöntivalikoima tekevät hänestä vahvan ehdokkaan voittamaan tämän ottelun Abedallah Shelbayhia vastaan Metz ATP-turnauksessa.

Pelivihje: Hugo Gaston 1.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

239 Lukukerrat