NHL pitkävetovihjeet: Florida Panthers – Philadelphia Flyers 7.2.2024

Florida Panthers ja Philadelphia Flyers kohtaavat kiehtovassa NHL-ottelussa 7.2.2024.

Florida Panthers

Panthers lähtee otteluun itäisen konferenssin toiselta sijalta, keräten 49 ottelusta vakuuttavat 66 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 159 tehtyä maalia ja 127 päästettyä maalia. Panthers on erityisen vahvassa vireessä, sillä se on voittanut neljä viimeisintä otteluaan.

Philadelphia Flyers

Flyers löytyy konferenssista sijalta kahdeksan, keräten 50 ottelusta yhteensä 56 pistettä. Joukkueen maalisuhde on tasainen 147 tehtyä maalia ja 148 päästettyä maalia. Flyersilla sen sijaan on ollut vaikeuksia viime aikoina, häviten peräti viisi perättäistä ottelua.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Panthersilla on avaimet voittoon

Panthersin hyökkäys on ollut terävää, ja joukkue on onnistunut maalinteossa säännöllisesti. Tämä aiheuttaa haasteita Flyersin puolustukselle ja maalivahdille. Panthersin puolustus on ollut luotettavaa, ja he ovat pystyneet pitämään vastustajat kurissa. Flyersin on siis oltava tehokas hyökkäyksissään murtaakseen Panthersin vahvan puolustuksen.

Panthersin voiton takana on joukkueen kokemus ja itseluottamus neljän peräkkäisen voiton myötä. Joukkueen itseluottamus on huipussaan, mikä voi näkyä pelaamisessa positiivisesti. Odotettavissa on mielenkiintoinen kamppailu kahden eri tilanteessa olevan joukkueen välillä. Panthersin vahva hyökkäys, luotettava puolustus ja voitonmyötäinen ilmapiiri voivat kääntää ottelun heidän eduksi.

Pelivihje: Florida Panthers 1.80

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

153 Lukukerrat