NHL pitkävetovihjeet: Dallas Stars – St.Louis Blues 13.10.2023

NHL-kausi 2023-2024 on valmis potkaistavaksi käyntiin, ja avausottelussa yhteen iskevät Dallas Stars ja St. Louis Blues. Ottelu tarjoaa katsojille jännittävän näytelmän, kun kaksi Läntisen konferenssin voimanpesää kohtaavat jäällä. Molemmat joukkueet ovat valmistautuneet kauteen huolellisesti, ja odotukset ovat korkealla.

Dallas Stars

Dallas Starsin valmentaja on hioutunut joukkueensa kanssa yhteen ja odotukset kaudelle ovat korkealla. Miro Heiskanen, nuori suomalainen puolustaja, on jo nyt yksi NHL:n lupaavimmista pelaajista. Hänen odotetaan jatkavan kehittymistään ja johtavan Dallasin puolustusta. Hyökkäyksessä Jason Robertson ja Roope Hintz ovat pelaajia, joilta odotetaan suuria tekoja tällä kaudella.

St. Louis Blues

St. Louis Blues, Stanley Cup -voittaja vuodelta 2019, on joukkue, joka ei koskaan anna periksi. Kapteeni Brayden Schenn on joukkueen sydän ja sielu, ja hänen johtajuutensa on avainasemassa Bluesin menestykselle. Maalivahti Jordan Binningtonin odotetaan olevan jälleen luotettava viimeinen muuri.

Aloita NHL kausi 200€ bonuksella – Tutustu uuteen bookkeriin 👉tästä👈

Ottelun näkymät

Ottelu tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin Dallasin nopean ja taitopohjaisen pelityylin sekä St. Louisin fyysisen ja kurinalaisen lähestymistavan välillä. Molemmat joukkueet ovat tunnettuja vahvasta puolustuksestaan, joten maalipaikat voivat olla vähissä. Avausottelu on aina arvoitus, sillä kesän jälkeen joukkueiden kunto ja yhteispeli ovat vielä arvoitus. St.Louis Bluesin valmistautuminen on kuitenkin ollut onnistunutta ja suuri kerroin houkuttelee pelaamaan yllätysvoittoa.

Ottelusta odotetaan tasaista, ja se voi hyvinkin ratketa yksittäisiin suorituksiin. Maalivahtipeli nousee erityisen suureen rooliin, ja sekä Dallasin että St. Louisin veräjänvartijat joutuvat todennäköisesti venymään huipputorjuntoihin pitääkseen joukkueensa mukana pelissä.

Pelivihje: St.Louis Blues 3.75

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

362 Lukukerrat