NHL pitkävetovihjeet: Carolina Hurricanes – LA Kings

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain COVID-19 ongelmista kärsivä Carolina Hurricanes sekä keskivertoa parempi LA Kings. Urheiluviihteen toimituksen näkemyksen mukaan illan matsi tulee olemaan äärimmäisen tiukka, eikä suoraa voittajaa välttämättä uskalla hakea!

Carolina Hurricanes on tällä hetkellä itäisen konferenssin viidennellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 28 otteluun yhteensä 41 pistettä. Joukkueen maalisuhde on loistava 90:61, mutta pelaaminen ei ole enää pelkkää dominointia kuten alkukaudesta. Hurricanes on voittanut viidestä viime ottelustaan neljä, mutta poissaolijoiden määrä alkaa tuntua jo pelissä. Sivussa joukkueesta on Aho, Chatfield, Cole, Jarvis, Lorentz, Martinook, Staal sekä Svechnikov. Paljon avainpelaajia.

Carolinan poissaolot vaikuttavat voimasuhteisiin paljon

LA Kings on puolestaan tällä hetkellä läntisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 28 ottelusta yhteensä 31 pistettä. Joukkueen maalisuhde on marginaalisesti positiivinen 76:72, mutta pelaaminen paranee koko ajan mitä pidemmälle kausi etenee. Viidestä edellisestä ottelusta Kings on voittanut kolme, ja näissä on kaatunut kuumia joukkueita kuten Dallas Stars, Minnesota Wild sekä Florida Panthers. Joukkue kruunaa viime aikaiset otteensa ottamalla päänahan Carolina Hurricanesin vajaamiehitetystä joukkueesta.

Markkinat tarjoavat LA Kingsin lopullisesta voitosta kertoimen 2.45.

NHL vetovihjeet 19.12.2021

Kohde: Carolina Hurricanes – LA Kings
vihje: LA Kings ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.45

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

241 Lukukerrat