NHL pitkävetovihje: Tulikuuma Islanders on pysäyttämätön pistejahdissa 12.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 190,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 190,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

NY Islanders – Montreal Canadiens

New York Islanders ja Montreal Canadiens kohtaavat 12.4.2024 NHL-ottelussa, joka lupaa kiinnostavaa kamppailua kahden erilaisen tilanteen joukkueiden välillä. Kotijoukkue Islanders on syttynyt loppukaudesta ja nauttii viiden ottelun voittoputkesta. He pitävät kiinni itäisen konferenssin seitsemännestä sijasta ja janoavat lisäpisteitä varmistaakseen pudotuspelipaikan. Tämä motivoi joukkuetta jatkamaan voittojen tiellä ja tarjoaa heille vahvan syyn laittaa kaikki peliin.

Canadiens löytyy konferenssin pohjalta, mikä heijastaa heidän vaikeaa kauttaan. Joukkueen motivaatio on heikko, kun heidän pudotuspelitoiveensa ovat jo käytännössä karanneet. Tällaisessa tilanteessa on vaikea pysyä täysin keskittyneenä ja motivoituneena.

Islandersin voitto kertoimella 1.90 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Islandersilla on selvästi enemmän motivaatiota ja taistelutahtoa tässä ottelussa, kun he tavoittelevat aktiivisesti pudotuspelipaikkaa. Heidän vahva pelivireensä ja voittoputkensa antavat heille itseluottamusta ja momenttumia otteluun. Ottelun ollessa kotikentällä, Islanders saa tukea kotiyleisöltään, mikä on lisäetu heidän eduksi.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla NY Islanders voittoa kertoimella 1.90.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

333 Lukukerrat