NHL pitkävetovihje: Oilers havittelee parempia sijoituksia runkosarjan lopussa 18.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 190,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 190,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Arizona Coyotes – Edmonton Oilers

Arizona Coyotes ja Edmonton Oilers kohtaavat 18.4.2024 kotijoukkueen viimeisessä runkosarjan ottelussaan. Ottelulla ei ole suurta panosta Coyotesille, jotka ovat jo varmasti ulkona pudotuspeleistä. Motivaatiota voi olla haastavaa löytää joukkueelle, joka pelaa loppukaudesta ilman pelillistä palkintoa.

Sen sijaan Oilersilla on vielä mahdollisuus parantaa sijoitustaan läntisen konferenssin taulukossa. He ovat tällä hetkellä viidentenä, vain yhden pisteen päässä edellä olevasta Avalanchesta. Voitto tästä ottelusta voisi auttaa heitä nousemaan vielä yhden sijoituksen ylöspäin ennen pudotuspelejä. Oilersin pelaajilla on siis selkeä tavoite ja motivaatio voittaa tämä ottelu. He tietävät, että jokainen piste on tärkeä lopullisen sijoituksen kannalta ja he tulevat varmasti ottamaan tämän ottelun vakavasti.

Vaikka Coyotes saattaa pelata rennommin ilman painetta, Oilersin kova motivaatio ja halu parantaa sijoitustaan tekevät heistä ottelun suosikin.

Vedonlyöjille Oilersin voitto kertoimella 1.90 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden hyödyntää ottelun asetelmaa. Oilersin vahva panos ja motivaatio tekevät heistä houkuttelevan vaihtoehdon vedonlyöjille tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Edmonton Oilers voittoa kertoimella 1.90.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

193 Lukukerrat