NHL pitkävetovihje: Suomalaisittain jännittävä ottelu tarjoaa yli kaksinkertaisen palautuksen 15.3.2024

Torstain ja perjantain välisen yön NHL – ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 260,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 260,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Carolina Hurricanes – Florida Panthers

Tulevana yönä 15. maaliskuuta 2024 jännitys nousee NHL:ssä, kun Carolina Hurricanes isännöi Florida Panthersia. Ottelu lupaa kovatasoista kamppailua, kun konferenssin neljänneksi sijoittunut Hurricanes kohtaa konferenssin kärkipaikalla olevan Panthersin. Panthers on ollut viime aikoina liekeissä, voittaen yhdeksästä edellisestä ottelustaan peräti kahdeksan. Joukkueen itseluottamus ja pelivire ovat korkealla, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan Hurricanesille.

Panthersin voitto kertoimella 2.60 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen useista syistä. Panthers on osoittanut kykynsä voittaa otteluita säännöllisesti ja joukkue on tällä hetkellä erinomaisessa vireessä. Ottelun panokset ovat korkealla, mikä motivoi Panthersin pelaajia näyttämään parastaan ja taistelemaan voitosta. Vaikka Hurricanes onkin vahva kotijoukkue, Panthersilla on tarvittavat taidot ja kokemus pärjätäkseen vieraskentällä.

Panthersin voitto kertoimella 2.60 tarjoaa houkuttelevan riski-tuotto-suhteen, ja se on hyvä valinta vedonlyöjille, jotka haluavat hyödyntää Panthersin hyvää virettä ja ottelun panoksia

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Florida Panthers voittoa kertoimella 2.60.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

177 Lukukerrat