NHL pitkävetovihje: Onnistuuko Capitals keräämään elintärkeät pisteet? 12.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Buffalo Sabres – Washington Capitals

Buffalo Sabres kohtaa Washington Capitalsin 12.4.2024 NHL-kamppailussa, joka tarjoaa vain toiselle joukkueelle tärkeän tilaisuuden. Sabresin pudotuspelihaaveet ovat jo murentuneet, sijoittuen itäisen konferenssin 13. sijalle. Vaikka heidän mahdollisuutensa jatkoon ovatkin murentuneet, Sabres on osoittanut yllättävää sitkeyttä viimeaikaisissa peleissään, voittaen kaksi neljästä edellisestä ottelustaan. Capitals sen sijaan löytyy konferenssin kahdeksannelta sijalta, mutta heidän pelinsä ei ole ollut vakuuttavaa viime aikoina, voittaen vain yhden seitsemästä viimeisimmästä ottelusta.

Capitalsilla on tiukka taistelu pudotuspelipaikasta, kun kaksi joukkuetta on pisteen päässä ja yksi kahden pisteen päässä heidän takanaan. Vaikka Capitalsilla on enemmän paineita voittaa tämä ottelu, Sabres voi hyödyntää tilannetta ja pelata vapaammin, mikä saattaa avata mahdollisuuksia voittoon.

Sabresin voitto kertoimella 2.30 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Sabres on osoittanut kykynsä voittaa myös vahvoja vastustajia vastaan, ja heidän viimeaikainen suorituskykynsä antaa heille positiivista momenttumia. Ottelun asetelma suosii Sabresia, kun heillä ei ole enää pudotuspelipaineita ja voivat pelata rennommin. Ottelun ollessa kotikentällä, Sabres saa tukea kotiyleisöltään, mikä on lisäetu heidän eduksi.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Buffalo Sabres voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

123 Lukukerrat