NHL pitkävetovihje: Oilers parantaa peliä runkosarjan loppuun asti? 11.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 240,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 240,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Edmonton Oilers – Vegas Golden Knights

11. huhtikuuta 2024 eli tulevana yönä Edmonton Oilers ja Vegas Golden Knights kohtaavat tärkeässä ottelussa läntisen konferenssin sijoituksista. Oilers löytyy tällä hetkellä konferenssista sijalta viisi, kun taas Vegas sijoittuu kahdeksanneksi. Molemmat joukkueet tavoittelevat lisäpisteitä parantaakseen asemiaan ennen pudotuspelejä.

Oilers on osoittanut vahvaa peliä viime aikoina, erityisesti runkosarjan loppupuolella. He ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan ja näyttävät löytäneen rytminsä juuri oikeaan aikaan. Tämä antaa heille lisää itseluottamusta ja motivaatiota taistella voitosta Vegasia vastaan.

Vegasilla on ollut hieman vaikeuksia viime peleissään, häviten kaksi edellistä otteluaan. Heidän itseluottamuksensa saattaa olla hieman alhaalla, mikä voi heijastua heidän peliinsä Oilersia vastaan.

Oilersin voitto kertoimella 2.40 näyttää houkuttelevalta vedonlyöntivaihtoehdolta. He ovat vahvoja kotonaan ja ovat pelanneet hyvin viime aikoina. Vegasin hieman heikompi vire antaa Oilersille mahdollisuuden hyödyntää tilannetta ja napata tärkeät pisteet. Näiden tekijöiden yhdistelmä tekee Oilersista houkuttelevan pelikohteen tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Edmonton Oilers voittoa kertoimella 2.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

198 Lukukerrat