NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Winnipeg Jets 20.3.2024

Jännittävä kohtaaminen odottaa, kun itäisen konferenssin toisella sijalla oleva New York Rangers isännöi läntisen konferenssin toisella sijalla olevaa Winnipeg Jetsiä.

NY Rangers

Rangers on loistanut tällä kaudella ja onnistunut keräämään 94 pistettä 68 ottelusta, mikä osoittaa heidän vahvuutensa ja kovuutensa kilpailussa. Heidän maalisuhteensa on vaikuttava 229 tehtyä ja 185 päästettyä. Joukkue on myös voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo heidän hyvästä vireestään ja valmiudestaan voittaa isoja pelejä.

Winnipeg Jets

Jets on myös osoittanut vakuuttavaa peliä läntisessä konferenssissa, keräten 91 pistettä 67 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 210 tehtyä ja 158 päästettyä. Vaikka Jets onkin voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, heidän tulee olla valmiina kohtaamaan Rangersin vahva hyökkäys.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Rangers voittaa?

Heidän kotietunsa ja kotiyleisönsä tuki voivat antaa heille lisämotivaatiota ja energiaa voittoon. Rangersin hyökkäys on ollut tehokas koko kauden ajan, ja heidän kykynsä tehdä maaleja voi olla ratkaiseva tekijä ottelussa. Rangersin puolustus on ollut vankka, ja heidän kykynsä pitää vastustajansa kurissa voi auttaa heitä hallitsemaan peliä ja saavuttamaan voiton. Vaikka Jets voi tarjota tiukan vastuksen, odotetaan Rangersin kotiedun, vahvan hyökkäyksen ja tiiviin puolustuksen avulla voittavan tämän tärkeän ottelun. Heidän vahva vireensä ja halunsa menestyä voivat osoittautua ratkaiseviksi tekijöiksi ottelussa.

Pelivihje: NY Rangers 2.40

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

206 Lukukerrat