NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Florida Panthers 5.3.2024

New York Rangers saa vastaansa vahvan vastustajan, Florida Panthersin, tiistaina 5. maaliskuuta 2024.

NY Rangers

Kotijoukkue Rangers on tällä hetkellä itäisen konferenssin toisella sijalla 84 pisteellä, kun se on pelannut 61 ottelua. Rangersin maalisuhde on vakuuttava 204 tehtyä maalia ja 168 päästettyä maalia. Joukkue on ollut erinomaisessa vireessä, voittaen peräti 11 viimeisestä 13 ottelustaan.

Florida Panthers

Vierasjoukkue Panthers hallitsee konferenssia, pitäen ykkössijaa 86 pisteellä 61 ottelun jälkeen. Panthersin maalisuhde on myös vaikuttava, 202 tehtyä maalia ja vain 145 päästettyä maalia. Joukkue on ollut erityisen vahva viime aikoina, voittaen peräti 10 edellisestä 11 ottelustaan.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue vie pisteet

Rangersin voiton avaimet tulevat olemaan heidän vahva hyökkäyspeli. Joukkueen maalinteko on ollut tehokasta, ja se on onnistunut löytämään tasapainon puolustuksen ja hyökkäyksen välillä. Rangersin pelaajien itseluottamus on korkealla hyvän jakson myötä.

Rangersin on myös hyödynnettävä kotiedun tuomaa etua. Kotiyleisön tuki ja tuttu ympäristö ovat ratkaisevia tekijöitä tiukassa kamppailussa Panthersia vastaan. Joukkueen tulisi hyödyntää vahvaa kotiyleisöään luomalla painetta Panthersin puolustukselle ja hyödyntämällä kotikaukalon tuntemusta. Odotamme kiihkeää kamppailua kahden konferenssin kärkijoukkueen välillä.

Pelivihje: NY Rangers 2.50

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

232 Lukukerrat