NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Florida Panthers 31.5.2024

Konferenssifinaalien viides ottelu New York Rangersin ja Florida Panthersin välillä on äärimmäisen jännittävä. Sarja on tasan 2-2, mikä tekee tästä ottelusta ratkaisevan tärkeän molemmille joukkueille. Rangersin kotiedun ansiosta he ovat marginaalisia ennakkosuosikkeja voittamaan.

Äärimmäisen tiukka ottelusarja

Ensimmäisessä ottelussa Panthers dominoi ja voitti 3-0, mikä antoi heille vahvan alun sarjassa. Rangers kuitenkin vastasi toiseen otteluun tiiviillä puolustuspelillä ja voitti 2-1 jatkoajalla. Kolmannessa ottelussa nähtiin maali-iloittelu, kun Rangers nousi jatkoajalla 5-4 voittoon. Neljäs ottelu oli jälleen tiukka kamppailu, jossa Panthers veti pidemmän korren ja voitti 3-2 jatkoajalla.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Rangersin puolustus on todellisessa testissä

Rangers on osoittanut sitkeyttä ja kykyä nousta vaikeista tilanteista. Joukkueen kärkipelaajat, kuten Vincent Trocheck ja Artemi Panarin, ovat nousseet esiin tärkeillä hetkillä. Maalivahti Igor Šestjorkin on ollut avainasemassa, torjuen tärkeitä laukauksia ja pitäen joukkuettaan pelissä mukana.

Panthers puolestaan nojaa vahvaan hyökkäyspeliinsä ja kovan paineen luomiseen vastustajan puolustukselle. Aleksander Barkov ja Matthew Tkachuk ovat joukkueen johtotähtiä, ja heiltä odotetaan suuria suorituksia tässä ratkaisevassa ottelussa. Maalivahti Sergei Bobrovski on myös ollut luotettava viimeinen lukko, pitäen Rangersin hyökkäykset kurissa.

Kotiedun avulla sarja katkolle

Viides ottelu on molemmille joukkueille elintärkeä, sillä häviäjä joutuu pelaamaan seuraavan ottelun selkä seinää vasten kovissa paineissa. Rangersin kotietu voi olla ratkaiseva tekijä, mutta Panthersin vahva hyökkäys ja joukkuehenki tekevät heistä vaarallisen vastustajan. Ottelusta odotetaan intensiivistä ja fyysistä kamppailua, jossa pienet yksityiskohdat ja yksittäiset suoritukset voivat ratkaista pelin. Kumpi tahansa joukkue voi nousta voittajaksi, mutta Rangersin kotietu antaa heille hienoisen edun tässä jännittävässä kohtaamisessa.

Pelivihje: NY Rangers 2.70

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

163 Lukukerrat