NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Edmonton Oilers 23.12.2023

NY Rangers ja Edmonton Oilers kohtaavat mielenkiintoisessa NHL-ottelussa 23. joulukuuta 2023. Ottelu lupaa tarjota jännittävän kohtaamisen, kun itäisen konferenssin kärkijoukkue, NY Rangers, isännöi läntisen konferenssin Edmonton Oilersia.

NY Rangers

NY Rangers on vakuuttanut tähän mennessä kaudella ja pitää itäisen konferenssin kärkipaikkaa. Joukkue on pelannut 30 ottelua ja kerännyt yhteensä 45 pistettä. Maalisuhde 101:82 kertoo tehokkaasta hyökkäyksestä ja vahvasta puolustuksesta. Viime aikojen hyvä vire näkyy neljässä voitossa viidestä edellisestä ottelusta.

Edmonton Oilers

Oilers on kamppaillut läntisessä konferenssissa ja löytyy sijalta 13. Heillä on 30 ottelusta kertynyt 29 pistettä, ja maalisuhde on niukasti positiivinen, 104:103. Oilersin viimeaikainen suoritus ei ole ollut parasta mahdollista, sillä he ovat voittaneet vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi NY Rangers näyttäisi ottavan voiton tästä kohtaamisesta?

Rangersin vahva puolustuspeli on avainasemassa. Joukkue on pystynyt pitämään oman maalinsa puhtaana useissa otteluissa, ja maalivahti on ollut erinomaisessa vireessä. Rangersin hyökkäys on monipuolinen ja tehokas, mikä asettaa haasteita vastustajan puolustukselle. Rangersin kotietu on myös merkittävä tekijä. Kotiyleisön tuki ja tottuminen kotiareenaan antavat lisäboostia joukkueelle. Oilersin haasteena onkin pystyä vastaamaan Rangersin intensiiviseen peliin ja löytää keinoja murtaa vastustajan vahva puolustus.

NY Rangers lähtee otteluun vahvana suosikkina. Heidän tasapainoinen pelityylinsä, vahva puolustus ja tehokas hyökkäys luovat hyvän pohjan voittavalle suoritukselle.

Pelivihje: NY Rangers 2.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

395 Lukukerrat