NHL pitkävetovihje: NJ Devils – Washington Capitals 26.10.2023

Tulevana yönä kohtaavat itäisen konferenssin taistossa New Jersey Devils ja Washington Capitals. Devils ovat vakuuttavasti itäisen konferenssin kuudennella sijallaa kerättyään viidestä ottelusta 7 pistettä ja maalisuhde on 20 tehtyä maalia ja 17 päästettyä maalia. Capitals on saman konferenssin häntäpäässä kolmella pisteellä ja heidän maalisuhteensa on 7 tehtyä maalia ja 19 päästettyä maalia viidessä ottelussa. Devils on alkukaudella voittanut kolme ottelua, kun taas Capitals on päässyt voittojen makuun vain kerran, ja sekin vaati jatkoajan.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi Devils voittaa tämän ottelun?

  1. Maalinteko: Devilsin pelaajat ovat osoittaneet vahvaa maalintekopotentiaalia, kun he ovat onnistuneet tekemään keskimäärin 4 maalia per ottelu. Heidän hyökkäys on monipuolinen, ja useat pelaajat ovat löytäneet tiensä maaliverkkoon. Tämä luo painetta Capitalsin puolustukselle.
  2. Puolustus: Devilsin puolustus on ollut suhteellisen luotettava alkukaudella. He ovat päästäneet vähemmän maaleja kuin Capitals, ja joukkueen maalivahdit ovat olleet hyvässä vireessä. Heidän kykynsä rajoittaa Capitalsin maalintekoa voi osoittautua ratkaisevaksi.
  3. Erikoistilannepelaaminen: Devils on ollut vahva erikoistilannepelaamisessa, sekä ylivoimalla että alivoimalla. Tämäkin voi olla avain voittoon, koska Capitals on kamppaillut erikoistilanteissa alkukaudella.
  4. Kotietu: Devils pelaa kotonaan, ja kotietu on merkittävä tekijä NHL:ssä. Fanit tukevat joukkuetta, ja kotijoukkueella on pieni etu ottelussa.
  5. Parempi joukkuehenki: Devilsillä on ollut vahva joukkuehenki, ja pelaajat näyttävät nauttivan pelaamisesta yhdessä. Tämä lisää heidän taisteluilmettään ja antaa heille ylimääräistä motivaatiota voittoon.

Devils näyttää olevan ottelussa vahvoilla. Heillä on maalintekovoimaa, hyvä puolustus ja erikoistilannepelaaminen puolellaan. Capitalsin on oltava valmiina kovaan taisteluun voittaakseen tämän ottelun, mutta Devilsillä on selvä etu tilastojen ja pelivireen perusteella.

Pelivihje: NJ Devils 1.75

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

282 Lukukerrat