NHL pitkävetovihje: New Yorkissa nähdään huippujääkiekkoa! 10.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 240,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 240,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

NY Islanders – NY Rangers

New Yorkin joukkueiden kohtaaminen aina herättää suurta kiinnostusta ja intohimoa. NY Islandersin ja NY Rangersin välillä pelattava ottelu 10.4.2024 ei varmasti ole poikkeus. Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä lisää odotuksia ottelun jännittävyydestä.

Rangersilla on hieman etulyöntiasema tulevaan otteluun, sillä he ovat voittaneet kaksi viimeisintä joukkueiden välistä kohtaamista. Konferenssin ykkösellä Rangersilla on selvästi laadukkaampi joukkue tällä hetkellä, mikä lisää heidän mahdollisuuksiaan voittoon.

Rangersin voitto kertoimella 2.40 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Heidän vahva vireensä ja aiemmat voitot Islandersia vastaan antavat heille itseluottamusta tulevaan otteluun. Rangersin laadukkaampi pelaajamateriaali voi kääntää ottelun heidän eduksi.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla NNY Rangers voittoa kertoimella 2.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

206 Lukukerrat