NHL pitkävetovihje: New Jersey Devils – Arizona Coyotes 14.10.2023

NHL-kausi 2023 on käynnistynyt, ja New Jersey Devils on ehtinyt pelata yhden ottelun, jossa he onnistuivat voittamaan Detroit Red Wingsin tiukan taistelun jälkeen lukemin 4-3. Arizona Coyotes ei ole vielä saanut kauttaan käyntiin ja joukkue odottaa kiivaasti ensimmäistä otteluaan.

Devilsin vahvuudet:

  1. Rosterin laatu: Devilsillä on paperilla huomattavasti laadukkaampi joukkue kuin Coyotesilla. Heidän hyökkäyksensä on täynnä potentiaalia, ja heillä on useita taitavia pelaajia, kuten Jack Hughes, Nico Hischier ja Ondrej Palat. Tämä monipuolinen hyökkäysvoima tarjoaa joukkueelle erinomaisia mahdollisuuksia maalintekoon.
  2. Hughesin loistava startti: Jack Hughes on aloittanut kauden vakuuttavasti, ja hän on osoittanut olevansa edelleen yksi joukkueen johtavista pelaajista. Hänen nopeutensa, taituruutensa ja pelisilmänsä tekevät hänestä vaikeasti pysäytettävän pelaajan. Hughesin odotetaan jatkavan vahvaa panostaan ja johdattavan joukkueensa voittoon.
  3. Kotietu: Ottelu pelataan New Jerseyssä, mikä antaa Devilsille kotiedun. Kotiyleisön tuki ja tuttu ympäristö voivat olla ratkaisevan tärkeitä voiton kannalta.

Lunasta jopa 5x 20€ ilmaisvetoja tai yksi 100€ ilmaisveto 👉Nappaa haltuun!👈

Miksi Devils voittaa ottelun?

Devils on yksinkertaisesti vahvempi joukkue kokonaisuutena. Heidän hyökkäyksensä on monipuolinen ja vaarallinen, puolustus on solidaarinen, ja heillä on luotettavat maalivahdit. Kun huomioidaan myös kotiedun tuoma etu, Devilsillä on kaikki eväät voittaa ottelu Arizona Coyotesia vastaan.

Coyotesin on vaikea vastata Devilsin vahvaan hyökkäykseen ja pitää heitä kurissa koko ottelun ajan. Devils tulee todennäköisesti hyödyntämään mahdollisuutensa ja hallitsemaan peliä. Lopputuloksena odotetaan, että Devils nousee voittajaksi ottelussa, ehkäpä suhteellisen selvälläkin erolla, ja jatkaa vakuuttavaa alkukauttaan kohti menestyksekästä NHL-kauden 2024 kamppailua.

Pelivihje: New Jersey Devils 1.70

200€ bonus - Pienet kierrätykset!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

 

321 Lukukerrat