NHL pitkävetovihje: LA Kings – Columbus Blue Jackets 21.2.2024

Los Angeles Kings kohtaa Columbus Blue Jacketsin 21. helmikuuta 2024, ja odotettavissa on jännittävä kamppailu.

LA Kings

Kotijoukkue Kings on läntisen konferenssin seitsemäntenä, keräten 53 ottelusta 64 pistettä ja maalisuhteen ollessa 165:145. Viime aikoina joukkue on näyttänyt vahvalta voittamalla neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Columbus Blue Jackets

Columbus Blue Jackets puolestaan kamppailee itäisen konferenssin sijalla 16, keräten 53 ottelusta 44 pistettä. Maalisuhde on ollut haasteellinen 157:197. Joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo heidän vaikeuksistaan saavuttaa johdonmukaista menestystä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue kerää pisteet

Kings lähtee otteluun vahvassa asemassa, ja heidän neljä voittoa viidestä ottelusta antaa heille itseluottamusta. Joukkue on löytänyt tasapainon hyökkäyksessä ja puolustuksessa, mikä on heijastunut positiivisesti tuloksiin. Maalivahti on ollut luotettava, ja hyökkääjät ovat onnistuneet maalinteossa.

Kings voittaa ottelun, koska heillä on vahva joukkuekokonaisuus ja viimeaikainen menestys. Kotiedun lisäksi he pystyvät hyödyntämään Blue Jacketsin haavoittuvuuksia sekä hallitsemaan peliä tehokkaasti. Kingsin pelaajilla on näyttöjä kyvystään voittaa tärkeitä pelejä, ja he tulevat motivoituneina jatkamaan voittoputkeaan. Blue Jackets saattaa tarjota vastusta, mutta Kingsin kokonaisvaltainen peli ja vahva suorittaminen ratkaisevat ottelun heidän eduksensa.

Pelivihje: LA Kings 1.70

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

239 Lukukerrat