NHL pitkävetovihje: Perjantain änäritupla yön otteluihin 13.1.2024

Tulevan yön NHL-kierros tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 500,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen NHL-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 500,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla toisen NHL-kohteista moneyline-valinnalla (lopullinen voittaja).

Dallas Stars – Nashville Predators

Dallas Stars kohtaa Nashville Predatorsin jännittävässä NHL-ottelussa. Kotijoukkue on viime aikoina ollut loistavassa vireessä, voittaen kaksi edellistä otteluaan. Joukkueen pelaajat ovat näyttäneet vahvuutensa niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Dallas Starsilla on vahva halu jatkaa voittoputkeaan ja pitää kotiyleisönsä tyytyväisenä. Heidän tähtipelaajansa, kuten Roope Hintz ja Jason Robertson, ovat olleet erityisen tehokkaita viime aikoina. Joukkue pyrkii hyödyntämään kotikaukalonsa edun täysimääräisesti.

Vaikka Nashville Predators on kova vastus, Dallas Stars lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Vedonlyöntikerroin 2.00 lupaa hyvää voittopanosta kotijoukkueelle. Tämä ottelu tarjoaa varmasti jännitystä ja tiukkoja tilanteita, kun kaksi kovaa joukkuetta kohtaa jäällä.

Minnesota Wild – Philadelphia Flyers

Minnesota Wild saa vastaansa Philadelphia Flyersin odotetussa NHL-ottelussa. Vierasjoukkue Philadelphia Flyers lähtee otteluun vahvana haastajana voittokertoimella 2.50. Flyers on osoittanut tehokkuutensa maalinteossa, mikä kääntää ottelun heidän eduksi. Flyersin kyky tehdä maaleja, etenkin avainpelaajien kuten Travis Konecny ja Joel Farabeen johdolla, voi osoittautua ratkaisevaksi voiton kannalta. Minnesota Wild taistelee kotikentällään, mutta kotijoukkue ei pysty pysäyttämään Flyresin maalintekovoimaa.

Näin voitat 500,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Dallas Starsin ja Philadelphia Flyersin varsinaisen peliajan voittoa yhteiskertoimella 5.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

470 Lukukerrat