NHL pitkävetovihje: Kaksi titaania aloittavat taistelun Bostonissa 21.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

Ottelusarjan ensimmäinen kohtaaminen Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välillä lupaa kiehtovaa kamppailua kahden perinteikkään joukkueen välillä. Bruins on tunnettu kovasta pelistään pudotuspeleissä ja he ovat osoittaneet vuosien varrella kykynsä pelata parasta kiekkoaan keväällä. Tämä tekee heistä pelottavan vastustajan kenelle tahansa vastaan tällä hetkellä.

Vaikka molemmat joukkueet päättivät runkosarjan heikosti, heillä on nyt mahdollisuus nollata menneet ja keskittyä täysillä tuleviin otteluihin. Energiaa ja taistelumieltä tarvitaan, kun nämä kaksi joukkuetta kohtaavat ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä. Bruinsin voitto kertoimella 2.30 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Joukkue on osoittanut vahvuutensa aiemmissa kohtaamisissa Maple Leafsia vastaan ja heillä on vankka itseluottamus menestyä tärkeissä otteluissa.

Ottelusarjan ensimmäisen kohtaamisen voittaminen olisi tärkeä askel kohti jatkoon pääsyä. Tämä ottelu lupaa jännitystä ja draamaa kaukalossa, kun kaksi kovaa joukkuetta kohtaa toisensa pudotuspeleissä. Vedonlyöjät voivat napata hyvän kohteen Bruinsin voitolle tästä ottelusta, sillä heidän vahvat esityksensä aiemmissa kohtaamisissa Maple Leafsia vastaan antavat luottamusta menestykseen.

100€ panos näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Boston Bruins voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

225 Lukukerrat