NHL pitkävetovihje: Chicago Blackhawks – NJ Devils 6.11.2023

Chicago Blackhawks ja NJ Devils kohtaavat 6. marraskuuta 2023. Molemmat joukkueet ovat esittäneet vaihtelevia suorituksia alkukaudella, mutta NJ Devils on ennakkosuosikki tähän kohtaamiseen.

Chicago Blackhawks

Chicago Blackhawks on tällä hetkellä läntisen konferenssin 13. sijalla. He ovat keränneet 10 ottelusta 8 pistettä, ja maalisuhde on 24 tehtyä ja 34 päästettyä maalia. Blackhawks on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa haasteita joukkueen pelissä.

NJ Devils

NJ Devils on itäisen konferenssin 5. sijalla. Heillä on 10 ottelusta kertynyt 13 pistettä ja maalisuhde on 39 tehtyä ja 37 päästettyä maalia. Devils on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo joukkueen vahvasta suoritustasosta.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi NJ Devils voittaa tämän ottelun?

He ovat korkeammalla konferenssissaan ja ovat keränneet enemmän pisteitä kuin Blackhawks. Devils on myös onnistunut tekemään enemmän maaleja kuin päästämään, mikä osoittaa vahvaa hyökkäyspeliä ja puolustusta. Devilsin viimeaikaiset voitot kertovat joukkueen hyvästä vireestä.

Blackhawksilla on ollut vaikeuksia pysäyttää vastustajiaan, ja Devils voi hyödyntää näitä heikkouksia. Voitto vaatii sitoutumista, joukkuepeliä ja taitoa. NJ Devils näyttää tällä hetkellä olevan paremmassa vireessä, ja heillä on paremmat mahdollisuudet voittaa tämä ottelu.

Pelivihje: NJ Devils 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

283 Lukukerrat