Liiga pitkävetovihje: Torstain tuplavinkillä suuret voitot!

Liigan torstain ottelut tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 416,50 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen Liigan -pelikohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 416,50€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi nappaamalla TPS:n voiton ML-valinnalla.

Tappara – Sport

Tampereen Nokia Areena -jäähalli kuhisee odotuksesta, kun Tappara ja Sport kohtaavat jännittävässä ottelussa. Tappara, sarjan kokeneempi joukkue, näyttää vahvalta ennakkosuosikilta kertoimella 1.70. Tapparan pelaajisto on täynnä taitoa ja kokemusta, mikä antaa heille etulyöntiaseman. Hyökkäyksessä kukoistavat huippupelaajat, jotka pystyvät luomaan maalintekotilanteita vaarallisesti. Ottelusta odotetaan kovaa taistelua molempien joukkueiden taistellessa tärkeistä pisteistä.

TPS – Kärpät

Turun ja Oulun välinen kiekkokamppailu pelataan tänään, kun TPS ja Kärpät kohtaavat. Ottelun tunnelma on sähköinen, kun molemmat joukkueet etsivät kipeästi voittoa. Kärpät on kamppaillut viime aikoina, ja TPS pyrkii hyödyntämään vastustajansa heikkouksia. TPS:llä on mahdollisuus loistaa ja vahvistaa asemiaan kärkijoukkueiden joukossa. Joukkueen hyökkäyspeli ja puolustus ovat olleet vakuuttavia, ja voitto kertoimella 2.45 houkuttelee mukavasti.

Näin voitat 416,50€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tapparan ja TPS:n voittoa yhteiskertoimella 4.16.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

431 Lukukerrat