Liiga pitkävetovihje: Tiistain tuplavinkki vierasvoitoilla

Liigan tiistain ottelut tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 675,75 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen Liiga-pelikohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 675,75€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman rollin esimerkiksi nappaamalla kohteet ML valintoina.

Sport – Kärpät

Liiga-kauden jännittävän ottelun lähestyessä Sport kohtaa Kärpät, ja odotukset ovat korkealla kummankin joukkueen faneilla. Kärpät, perinteikäs joukkue, tunnetaan vahvasta pelaajamateriaalistaan ja menestyksekkäästä historiastaan. Vaikka Sport onkin kova vastus, Kärpät näyttäisi olevan ottelun suosikki, ja vedonlyöjille tarjotaan houkutteleva kerroin 2.55 vierasvoitolle.

Kärppien vahva hyökkäys ja tiivis puolustus antavat heille etulyöntiaseman kamppailussa. Laadukkaampi pelaajisto ja kokemus painavat vaakakupissa. Sportilla on kuitenkin tapana yllättää ja pelata hyvin kotiyleisönsä edessä, joten odotettavissa on tiukka taistelu.

TPS – KalPa

Liigan keskikastin joukkueet TPS ja KalPa kohtaavat luoden jännittävän odotuksen molempien joukkueiden faneille. KalPa on vahvassa vireessä kahden ottelun voittoputkessaan, ja heillä on mahdollisuus jatkaa voittokulkuaan TPS:ää vastaan. Vedonlyöjille tarjotaan houkutteleva voittokerroin 2.65 KalPan eduksi.

KalPan vahva pelaaminen ja hyvin toimiva joukkuekokonaisuus ovat olleet avainasemassa viime peleissä. TPS sen sijaan kohtaa haasteen pysäyttää KalPan voittoputki ja osoittaa omaa kilpailukykyään. Ottelusta odotetaan tasaväkistä ja intensiivistä kohtaamista, jossa ratkaisevat tekijät nousevat esiin. Vaikka TPS pelaa kotikentällään ja voi hyötyä kotiyleisönsä tuesta, KalPan voittoputki ja suuri voittokerroin tekevät vierasjoukkueesta kiinnostavan valinnan vedonlyöjille. Jännittävä ottelu on luvassa, ja molemmat joukkueet tavoittelevat voittoa kovatasoisessa Liiga-koitoksessa.

Näin voitat 675,75€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Kärppien ja KalPan voittoa yhteiskertoimella 6.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

439 Lukukerrat