Liiga pitkävetovihje: Sport – Tappara 13.10.2023

Tänään perjantaina 13. lokakuuta 2023, Liigassa pelataan jännittävä jääkiekko-ottelu, kun vastakkain iskee Vaasan Sport ja Tampereen Tappara. Tämä ottelu tarjoaa jääkiekon ystäville jännitystä, kun sarjataulukon kärjessä oleva Tappara kohtaa Sportin, joka taistelee sijoituksista keskikastissa.

Sarjataulukon sijoitus ja piste-ero: Tappara nauttii tällä hetkellä Liigan kärkipaikasta ja on kerännyt 25 pistettä 10 ottelusta. He ovat Sportia edellä huimat 12 pistettä. Tapparan vahva alkukausi on osoitus heidän taidoistaan ja kokeneesta joukkueestaan. Heillä on selkeä motivaatio säilyttää asemansa, mikä lisää heidän taistelunhaluaan ja itsevarmuuttaan.

Maalisuhde ja puolustus: Tappara on tehnyt 40 maalia ja päästänyt vain 23 maalia, mikä osoittaa joukkueen vahvan puolustuksen ja tehokkaan hyökkäysvoiman. Sportin maalisuhde on negatiivinen 25:29, mikä viittaa haasteisiin puolustuspäässä. Tappara pyrkii varmasti hyödyntämään Sportin heikkoa puolustuspeliä ja löytämään aukkoja vastustajan maalissa.

Lunasta jopa 5x 20€ ilmaisvetoja tai yksi 100€ ilmaisveto 👉Nappaa haltuun!👈

Voittoputki: Tappara on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelusta, mikä osoittaa joukkueen olevan todella kovassa iskussa. Heillä on momentum ja itseluottamusta, kun taas Sport on voittanut vain kaksi viimeisestä viidestä ottelusta. Voittoputki tuo Tapparalle etua, kun he pyrkivät jatkamaan vahvaa suoritustaan.

Kokemus ja taito: Tapparalla on useita kokeneita pelaajia, jotka ovat tottuneet pelaamaan paineen alla ja ratkaisuhetkillä. Heidän joukkueensa on rakennettu onnistuneesti, ja heillä on syvyyttä sekä taitoa kaikilla pelipaikoilla. Tämä kokemus ja taito ovat ratkaiseva tekijä ottelun voittamisessa.

Pelivihje: Tappara 1.90

200€ bonus - Pienet kierrätykset!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

496 Lukukerrat