Liiga pitkävetovihje: Herääkö Turkulaiset pudotuspelien avauksessa?

Liigan pudotuspelien ensimmäiset ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 340,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 340,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Lukko – TPS

Liigan pudotuspelien intensiteetti nousee, kun Lukko ja TPS kohtaavat toisensa ensimmäisessä ottelussaan. Ottelusarja pelataan paras kolmesta -järjestelmällä, mikä tekee jokaisesta kamppailusta ratkaisevan.

Lukko sijoittui runkosarjassa kahdeksanneksi, kun taas TPS oli juuri perässä yhdeksäntenä. TPS voi kuitenkin lähteä otteluun lievässä etulyöntiasemassa omalla tapaa, sillä he voittivat joukkueiden edellisen kohtaamisen viikko takaperin vieraskentällä ja ovat voittaneet viimeiset kolme kohtaamista Lukkoa vastaan. Tämä antaa heille varmuutta ja momenttumia tärkeään otteluun.

TPS:n voitto kertoimella 3.40 on houkutteleva pelikohde useista syistä. Heidän viimeaikaiset voittonsa ja vahvat esityksensä Lukkoa vastaan antavat heille selkeän edun itseluottamuksessa. TPS:llä on taitoa ja kokemusta joukkueessaan, mikä voi auttaa heitä hallitsemaan peliä ja löytämään ratkaisuja Lukon puolustuksen murtamiseksi.

TPS:n voitto kertoimella 3.40 tarjoaa hyvän vastineen sijoitukselle. Vaikka Lukko voi olla kotikentällään lievä suosikki, TPS:n viimeaikainen menestys ja potentiaali voittaa ottelu antavat heille hyvän mahdollisuuden yllättää ja ottaa voitto ensimmäisessä kohtaamisessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla TPS voittoa kertoimella 3.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

252 Lukukerrat