Liiga pitkävetovihje: Nähdäänkö tiistaina mehukas yllätysvoitto? 27.2.2024

Tiistain Liiga-kierroksen ainoa ottelu tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 450,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 450,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Ilves – Ässät

Liigan jääkiekko-ottelussa kohtaavat 27.2.2024 Ilves ja Ässät. Ottelu on mielenkiintoinen, kun sarjataulukon kärjessä oleva Ilves ottaa mittaa sijalla 11 olevasta Ässistä. Ilves on ollut vakuuttava ja nauttii tällä hetkellä sarjan kärkipaikasta, mutta Ässät voi tarjota yllätysmomentin.

Vaikka Ilves on vahva, otteluiden luonne voi vaihdella, ja Ässät saattaa hyötyä tästä. Ässillä on mahdollisuus yllätysvoittoon, erityisesti jos he pystyvät pelaamaan vahvuuksillaan. Ottelun epävarmuus ja jääkiekon luontainen tasaisuus tekevät Ässien voiton kertoimen 4.50 houkuttelevaksi pelikohteeksi.

Ässien korkea kerroin heijastaa osaltaan joukkueiden sijoituseroa sarjataulukossa, mutta jääkiekossa mikä tahansa on mahdollista. Pelaajat ja valmennusjohto voivat löytää keinot horjuttaa Ilvestä, ja tällaisessa tilanteessa Ässien voitto voi tuoda pelaajille mukavia voittoja. Jännittävä ottelu on odotettavissa, ja Ässien voittokertoimella pelaaminen voi tarjota hienon mahdollisuuden suuriin voittoihin!

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ässien voittoa kertoimella 4.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

186 Lukukerrat