Liiga pitkävetovihje: KooKoo – KalPa 18.10.2023

Tänään keskiviikkona kohtaavat KooKoo ja KalPa Liigan kiehtovassa kamppailussa Kouvolan Lumon Areenalla. Molemmat joukkueet ovat sarjataulukossa lähellä toisiaan, KooKoo sijalla 12 ja KalPa sijalla 11. KooKoo on kerännyt 14 ottelusta 15 pistettä ja maalisuhde on 35 tehtyä maalia ja 46 päästettyä maalia. KalPa on pelannut 11 ottelua ja saanut niistä 15 pistettä, maalisuhteen ollessa 30 tehtyä maalia ja 35 päästettyä maalia.

Miksi KooKoo voittaa tämän ottelun?

Yksi merkittävä tekijä on kotiedun tuoma etu. Lumon Areena on tunnettu KooKoon kotikenttänä, jossa joukkue on perinteisesti ollut vahva. Kotiyleisön tuki ja tuttu kaukalo antavat KooKoolle lisävoimaa pyrkiessään voittoon.

KooKoo on osoittanut potentiaalinsa tällä kaudella, vaikka sarjasijoitus ei ehkä kuvasta sitä täysin. Joukkue on kyennyt luomaan runsaasti maalipaikkoja ja on tehnyt kohtuullisen määrän maaleja. Pelaajat kuten Ottosson ja Tardif ovat olleet tehokkaita maalinteossa.

Puolustuspäässä KooKoon ongelma on ollut liian monta päästettyä maalia, mutta heidän maalivahtinsa ovat näyttäneet kykenevänsä torjumaan vaarallisia tilanteita. Mikäli joukkue pystyy parantamaan puolustuspelaamistaan ja pitämään maalinsa puhtaana, voittomahdollisuudet kasvavat.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

KalPa on vielä keskeneräinen

KalPa ei ole ollut vielä täydessä iskussa tällä kaudella, ja heidän puolustuspelinsä on ollut haavoittuvaista. KooKoo voi hyödyntää näitä heikkouksia ja pyrkiä luomaan maalipaikkoja. Myös erikoistilanteissa, kuten ylivoimalla KooKoo voi hyödyntää KalPan ongelmia ja saada maalinteon pyörät pyörimään.

KooKoo voittaa tämän ottelun erityisesti kotiedun ja hyökkäysvoiman ansiosta. Heidän on kuitenkin pidettävä huoli puolustuspelistään ja estettävä KalPaa pääsemästä parhaille maalintekopaikoille.

Pelivihje: KooKoo 2.45

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

354 Lukukerrat