Liiga pitkävetovihje: Keskiviikon tupla ennakkosuosikeilla

Liigan keskiviikon tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 235,50 suuruisen voiton bonuksia hyödyntäen! Esimerkiksi Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ylimääräistä pelirahaa (vain 5x kierrätyksellä). Käyttämällä tarjouksen kahteen Liigan pelikohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 235,50€!

Ilves – HPK

Ilveksen ja HPK:n kohtaaminen lupaa mielenkiintoisen ottelun. Ilves on vahvassa vireessä, sijoittuen korkealle sarjataulukossa. Heidän vakuuttava esityksensä ja hyvä maalintekokyky tekevät heistä ottelun suosikin. HPK:n on taisteltava vastaan, mutta Ilveksen vahvuus sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa antavat heille etulyöntiaseman. Vedonlyöjille Ilveksen voittokerroin 1.57 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden. Ilves voi viedä voiton selvin numeroin kotiyleisönsä edessä ja jatkaa vahvaa kauttaan Liigan huipulla.

SaiPa – HIFK

SaiPan ja HIFK:n välisessä ottelussa odotetaan yhtä selkeää voittajaa. SaiPa on kohdannut vaikeuksia kauden aikana, ja heidän katastrofaalinen kautensa antaa HIFK:lle mahdollisuuden loistaa. HIFK on vahva sekä puolustus- että hyökkäyspäässä, ja heidän ylivoimaisuutensa tekee heistä selkeän suosikin. Vedonlyöjille tarjottu voittokerroin 1.50 HIFK:lle kuvastaa joukkueen vahvaa asemaa ottelussa. Odotettavissa on, että HIFK ottaa hallinnan ja varmistaa voiton, jatkaen vakuuttavaa suoritustaan Liigan kärkipäässä.

Jopa 235,50€ bonuksilla

1. Avaa pelitili jollekkin vedonlyöntisivuista

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus tai ilmaisvetoja)

3. Panosta bonusrahlla tai ilmaisvedolla Ilves ja HIFK voittoa yhteiskertoimella 2.35.

4. Nauti voitoista! Bonuksilla on vain 0x-5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

313 Lukukerrat