Liiga pitkävetovihje: Jukurit – HIFK 29.11.2023

Liigan jääkiekkokamppailussa Jukurit vastaan HIFK 29.11.2023 on odotettavissa jännittävä kohtaaminen. Ottelun panokset ovat kovat, kun kahden eri sijoilla olevan joukkueen kohtaaminen tarjoaa molemmille mahdollisuuden kasvattaa pistesaldoaan ja vakiinnuttaa asemiaan sarjataulukossa.

Jukurit

Jukurit löytyy tällä hetkellä sarjataulukon 9. sijalta 34 pisteen turvin, ja joukkueella on takanaan 23 ottelua. Maalisuhde 67-57 kertoo, että joukkue pystyy luomaan maalipaikkoja, mutta puolustuksessa on parantamisen varaa. Kaksi voittoa viidestä viime ottelusta osoittaa, että Jukurit kohtaa vaikeuksia pitääkseen tasaisen suoritusrytmin.

HIFK

HIFK on vahvassa asemassa sarjataulukon kolmantena 43 pisteellään. Joukkue on pelannut saman verran otteluita kuin Jukurit, ja maalisuhde 72-61 heijastelee hyvää tasapainoa hyökkäyksen ja puolustuksen välillä. Kaksi voittoa viidestä viime ottelusta osoittaa, että HIFK:lla on potentiaalia, mutta heillä on myös parannettavaa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi HIFK sitten voittaa tämän kamppailun?

Joukkueen vahva sijoitus sarjataulukossa ei ole sattumaa. HIFK:lla on kokemusta ja taitoa, ja he ovat osoittaneet kykynsä voittaa myös tiukkoja pelejä. Lisäksi heillä on parempi maaliero ja vankempi puolustus. Jukurit saattaa saada maaleja, mutta HIFK pystyy vastaamaan tähän vahvemmalla hyökkäyksellä ja tiiviimmällä puolustuksella. Lopputuloksena HIFK nousee voittajaksi tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: HIFK 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

345 Lukukerrat