Liiga pitkävetovihje: Jatkaako Pelicans finaalisarjaan suoraan neljällä voitolla? 12.4.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 250,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 250,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Kärpät – Pelicans

Liigan välieräottelu Kärpät – Pelicans 12.4.2024 on ratkaiseva kohtaaminen, kun Pelicans johtaa sarjaa murskaavasti 3-0. Pelicans on esittänyt vakuuttavaa peliä koko pudotuspelien ajan, varsinkin Kärppiä vastaan voittaen kolme ensimmäistä otteluaan. Joukkue onnistui pitämään Kärpät nollilla viime ottelussa ja pyrkii nyt viemään sarjan suoraan neljässä ottelussa.

Pelicansilla on selkeä tavoite viedä sarja kotiin ja varmistaa mahdollisimman pitkä lepoaika ennen finaalisarjaa. Joukkueen itseluottamus on korkealla ja heidän tahtotilansa voittaa on kova. Pelicansin voitto kertoimella 2.50 tarjoaa mainion pelilohteen. Pelicans on osoittanut ylivoimaisuutensa sarjassa ja heillä on selkeä momentum puolellaan. Joukkueella on mahdollisuus hyödyntää hyvää virettään ja ratkaista sarja jo neljännessä ottelussa.

Pelicansin voittokerroin 2.50 tarjoaa hyvän vastineen panokselle, kun otetaan huomioon joukkueen vahvuudet, momentum ja halu edetä nopeasti finaalisarjaan. Näin ollen, Pelicansin voitto vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta fiksulle vedonlyöjälle tässä ratkaisevassa välieräottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Pelicans voittoa kertoimella 2.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

526 Lukukerrat