Liiga pitkävetovihje: Ottelusarjan ratkaisun hetket käsillä Lahdessa 9.4.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 330,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 330,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Pelicans – Kärpät

Liigan välieräottelu Pelicans – Kärpät 9.4.2024 on ratkaiseva kohtaaminen, kun Pelicans johtaa sarjaa 2-0 voitettuaan sekä ensimmäisen että toisen kohtaamisen. Vaikka Pelicans onnistui nappaamaan voitot molemmista otteluista, Kärpät ei ole vielä menettänyt toivoaan. Joukkueet ovat pelanneet vastakkain tiukkoja otteluita jo runkosarjassa pudotuspelien lisäksi, ja tämän illan ottelusta odotetaan samanlaista kovaa taistelua.

Kärppien on pakko löytää voittava resepti tänään tai finaalipaikan saavuttaminen voi osoittautua erittäin vaikeaksi. Joukkueella on kuitenkin tarvittava kokemus ja taito kääntää sarja edukseen kotikaukalossaan.

Kärppien voitto kertoimella 3.30 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen tiistaille. Kärpät on osoittanut kykynsä voittaa vaikeissakin tilanteissa ja heillä on tarvittava taito ja kokemus nousta tällaisissa paineissa. Kärppien kerroin 3.30 tarjoaa houkuttelevan vastineen panokselle, erityisesti kun otetaan huomioon joukkueen potentiaali ja halu kaventaa ottelusarja.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Kärpät voittoa kertoimella 3.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

177 Lukukerrat