Liiga-ottelu: Ilves vs. HIFK – 29.9.2023

Tänään näemme mielenkiintoisen kamppailun, kun sarjataulukon toisella sijalla oleva Ilves kohtaa sarjataulukon seitsemäntenä olevan HIFK:n. Sarjataulukon sijoitukset hämäävät, koska joukkueilla on eri määrä otteluita alla. Ilveksen ja HIFK:n välillä vallitsee tasoero, ja tämä voi näkyä illan ottelussa.

Tampereen Ilves

Ilves on aloittanut kautensa vahvasti, keräten 13 pistettä kahdeksasta pelistä. Heidän maalisuhde, 24 tehtyä maalia ja 23 päästettyä maalia kertoo, että he ovat tehneet töitä molemmissa päissä kenttää. Vaikka he voittivat eilen Tapparaa vastaan, voitto saattaa jättää jälkensä heidän jalkoihinsa tänään.

Helsingin IFK

HIFK on kerännyt 10 pistettä vain viidestä ottelusta, joka puolestaan kertoo, että heillä on ollut vähemmän mahdollisuuksia kerätä pisteitä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että he ovat levänneempiä ja saapuvat otteluun raikkain jaloin. Lisäksi HIFK on näyttänyt parantuneen koko ajan viime aikoina ja esittänyt loistavia suorituksia.

Ottelun suosikkina vierasjoukkue

Ottelun suosikkina voidaan pitää HIFK:ta, ja tähän vaikuttavat useat tekijät. HIFK:lla on levänneempi joukkue, mikä antaa heille fyysistä etua Ilvestä vastaan. HIFK on myös esittänyt vahvaa peliä ja hyökkäystehokkuutta viime aikoina, mikä voi olla Ilvekselle vaikea pysäyttää. 1×2-kertoimet esittävät myös HIFK:n suosikkiasemaa. Kertoimet ovat 2.20 HIFK:lle voitosta, 4.00 tasapelistä ja 2.75 Ilvekselle voitosta.

Odotamme mielenkiintoista kamppailua, mutta HIFK:n tuoreemmat jalat ja tasaisen vahva viisikkopeli antavat heille selkeän edun tässä kohtaamisessa. HIFK voittaa ottelun ja jatkaa vahvaa kauttaan Liigassa.

Pelivihje: HIFK 2.20

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille haluamasi kohde

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Ilmaisvedot

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntisivut

401 Lukukerrat