Kiekkotasuri – vetokuponki toi suomalaisasiakkaalle yli 27 000€ voiton!

Kiekkotasuri -kuponki: Liigan ja Mestiksen pudotuspelit avainasemassa

Lapun ensimmäinen tasuri oli perjantaina pelattu Mestiksen KeuPa HT:n ja SaPKon välinen kamppailu, joka päättyi numeroihin 3-3. Seuraavana kupongilla oli Ässien ja Ilveksen välinen kolmas pudotuspeliottelu, jossa varsinainen peliaika päättyi maalittomaan tasapeliin.

Näin ollen jännitettävää jäi todella paljon keskiviikon Liiga-peleihin, kun KalPa ja Pelicans sekä JYP ja HPK aloittivat pudotuspelitaipaleensa. Suomalaisasiakkaalla oli molemmissa kohteissa merkkinä X.

Päätöserän tasoitukset toivat hurjan potin

Molemmissa otteluissa kotijoukkueet lähtivät päätöserään tappioasemassa. Jännitys alkoikin varmasti nousemaan hurjiin sfääreihin, kun ensiksi KalPa nousi 1-1-tasoihin. Tästä ainoastaan muutama minuutti ja myös JYP tasoitti HPK:ta vastaan.

Voi vain kuvitella, kuinka kädet hikosivat, kun ottelut lähenivät loppuaan. Onneksi peleissä ei nähty lisämaaleja ja neljä kiekkotasuria sisältänyt lappu pamahti upeasti oikein.

Neljä tasapeliä sisältäneen lapun kerroin oli peräti 277.72. Panos kupongilla oli 100 euroa, joten voitto kohosi näin ollen peräti 27 772 euroon asti.

Alla vielä voittajan kiekkotasuri -pelikuponki:

Coolbet elää mukana Liigan kuin muidenkin sarjojen ratkaisuvaiheissa. Sivuiltamme löydät jatkuvasti laadukkaita kertoimia, joten ei muuta kuin hakemaan omaa jättipottia.
189 Lukukerrat