Liiga pitkävetovihje: Pelicans – Lukko 20.9.2024

Kova taisto edessä Lahdessa

Pelicans ja Lukko kohtaavat perjantaina Lahden Isku Areenalla runkosarjan ottelussa, joka lupaa viihdyttävää ja intensiivistä kiekkoa. Kotijoukkue Pelicans metsästää ensimmäistä täyttä pistepottiaan kotikaukalossaan tämän kauden Liigassa. Pelicans aloitti kautensa voitolla JYPistä, mutta keskiviikkona Ässät otti Lahdessa voiton selkein 5–2-lukemin. Joukkueen suurimmat ongelmat ovat löytyneet puolustuspäästä ja maalivahtipelistä, vaikka hyökkäyksessä on nähty yksilötason onnistumisia. Nuori hyökkääjä Rasmus Kumpulainen on ollut vahvassa vireessä tehoilla 2+3 kahteen peliin.

Lukon alkukausi on ollut kaksijakoinen. Raumalaiset ovat pelanneet kaikki kauden ottelunsa jatkoajalle asti, mutta pistepotti ei ole kertynyt odotetulla tavalla. Joukkueen peli-ilme on ollut kuitenkin lupaava, ja hyökkäyspeli on luonut runsaasti laadukkaita maalipaikkoja. Lukon paras pistemies alkukaudella on ollut Jami Krannila, joka on iskenyt kolmeen otteluun tehot 4+1. Krannila joutui kuitenkin kurinpidon syyniin edellisessä ottelussa, mutta vältti pelikieltoa. Tämä helpottaa Lukon hyökkäyksen tilannetta, sillä Krannila on ollut joukkueensa kantava voima.

Nappaa 100€ ilmaisveto XLBetille:

Nappaa 100€ ilmaisveto!

Kokoonpanot ja odotukset

Pelicansin kokoonpanosta on syytä seurata nuorten pelaajien esityksiä, erityisesti Rasmus Kumpulaisen ja Daniel Niemisen, jotka ovat esittäneet kypsiä otteita alkukaudella. Antti Tyrväinen pelasi Ässät-ottelussa 500. Liiga-pelinsä ja on edelleen yksi joukkueen tärkeistä tukipilareista kokemuksellaan. Lukko luottaa maalilla John Lethemoniin, joka on suoriutunut alkukauden otteluissa hyvin, vaikka voittoja ei ole tullut odotetulla tavalla. Puolustuksessa uusina niminä ovat KalPasta siirtynyt Kim Nousiainen ja AHL:sta tullut Alex Peters, jotka tuovat lisää liikettä ja kiekollista osaamista.

Pelivihje

Lukon peli on ollut valmiimpaa kuin Pelicansin, ja vaikka raumalaisilla on ollut haasteita viimeistelyssä, he ovat pelillisesti hieman edellä. Pelicansin puolustuspään ongelmat ja Lukon laaja hyökkäyskalusto antavat vieraille hyvät lähtökohdat tähän otteluun. Suosittelemme pelaamaan Lukon voittoa, sillä he ovat vieraskentästä huolimatta ennakkosuosikkeja tässä kohtaamisessa.

25€ ilmaisveto uudelle sivustolle: 

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets tarjolla uusille pelaajille 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

 

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

63 Lukukerrat