Liiga pitkävetovihje: Lukko – Sport 18.9.2024

Rauman Lukko isännöi tänään Vaasan Sportia Kivikylän Areenalla. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden vaihtelevasti, ja illan ottelusta odotetaan tiukkaa vääntöä. Lukko on ollut vahva kotikaukalossaan, ja he tavoittelevatkin paluuta voittokantaan kauden alkuvaiheessa.

Lukko

Lukko on pelannut tähän mennessä kaksi tiukkaa kotipeliä. Kauden avauksessa joukkue hävisi niukasti jatkoajalla KooKoolle 3-4, mutta toisessa ottelussaan he voittivat TPS:n jatkoajan jälkeen 3-2. Lukon hyökkäyspeli on ollut kohtalaisen tehokasta, ja puolustuspää on pitänyt vastustajat kurissa kohtuullisesti. Joukkueen tehomies on ollut Jami Krannila, joka on kerännyt kahdessa ottelussa tehot 4+0, ja häntä tukevat kokeneet pelaajat kuten Sebastian Repo ja Linus Nyman.

Sport

Sport on puolestaan aloittanut kauden vahvasti ja tulee Raumalle voitto allaan, kun he kaatoivat Jukurit kotonaan 4-1. Vaasan joukkue on pelannut jo kolme ottelua, joissa he ovat keränneet yhteensä viisi pistettä, ja yksi heidän vahvuuksistaan on ollut tiivis joukkuepeli sekä tehokas hyökkäys. Sportin hyökkäyspelaaminen on ollut laajalla rintamalla onnistunutta, mikä antaa heille mahdollisuuden yllättää myös Raumalla.

Ottelun ennakointi

Lukko on hienoisena suosikkina kotikaukalossaan, mutta Sportin hyvä alkukausi ja vahva hyökkäyspeli tekevät ottelusta ennakkoon tasaisen. Erityisen mielenkiintoista on seurata, miten Lukon puolustus onnistuu pysäyttämään Sportin hyökkäyskaluston, joka on osoittanut vaarallisuutensa useissa peleissä.

Pelivihje

Ottelusta voi odottaa maalirikasta kamppailua, sillä molemmat joukkueet ovat onnistuneet hyökkäyspäässä. Yli 5,5 maalin pelaaminen on järkevä vaihtoehto tässä pelissä, jossa molemmilla joukkueilla on vahvuutensa hyökkäyksessä, mutta puolustuspelissä vielä hiottavaa.

184 Lukukerrat