Tennis pitkävetovihje: David Goffin – Lorenzo Sonego 23.8.2024 Winston-Salem ATP

David Goffin ja Lorenzo Sonego kohtaavat 23. elokuuta 2024 Winston-Salem ATP-turnauksen välieräottelussa. Molemmat pelaajat ovat taistelleet tiensä turnauksen loppuvaiheisiin ja odotettavissa on jännittävä kohtaaminen.

David Goffin

David Goffin, ATP-rankingissa sijalla 90, on kokenut belgialaispelaaja, joka tunnetaan älykkäästä pelityylistään ja hyvästä liikkuvuudestaan kentällä. Goffin on pelannut uransa aikana useita kertoja maailman huippuja vastaan ja hänellä on kyky yllättää, varsinkin kun hänen pelinsä kulkee. Winston-Salemissa Goffin on osoittanut vahvaa taistelutahtoa ja noussut vaikeista tilanteista voittoihin. Hänellä on mahdollisuus päästä finaaliin, jos hän pystyy pelaamaan parhaalla tasollaan.

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets – Liity ja nappaa 30 ilmaiskierrosta ilman talletusta koodilla react30. Tarjolla myös 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

Lorenzo Sonego

Lorenzo Sonego, joka on tällä hetkellä ATP-rankingissa sijalla 58, on nuori italialaispelaaja, joka on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja vahvasta syöttöpelistään. Sonego voitti viimeisimmän keskinäisen kohtaamisen huhtikuussa lukemin 2-1 ja lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina. Hänen tehokas pelityylinsä ja kyky tehdä pisteitä aggressiivisesti antaa hänelle etulyöntiaseman Goffinia vastaan.

Italialainen jatkaa finaaliin

Vaikka keskinäiset kohtaamiset ovat tasan 1-1, Sonego on tällä hetkellä paremmassa ranking-asemassa ja on hieman vahvemmassa vireessä. Goffinilla on kuitenkin kokemusta ja taitoa haastaa italialainen, joten ottelusta odotetaan tasaista kamppailua. Sonegon voidaan kuitenkin odottaa etenevän finaaliin suosikkina.

Pelivihje: Lorenzo Sonego 1.95

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

148 Lukukerrat