Tennis pitkävetovihje: Naisten ottelupäivä avataan väkevällä ennakkosuosikilla 25.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 165,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 165,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Madison Keys – Irina-Camelia Begu

Madison Keys ja Irina-Camelia Begu kohtaavat Madridin WTA-turnauksessa massakentällä, luoden mielenkiintoisen taistelun. Keys, joka on ranking 20., ja Begu rankingilla 128., edustavat erilaisia pelaajaprofiileja, mutta kumpikin tulee varmasti taistelemaan voitosta.

Vaikka nämä kaksi pelaajaa ovat kohdanneet aiemmin vuonna 2016, jolloin Keys vei voiton 2-0, otteluun lähdetään puhtaalta pöydältä. Keysin vahva ranking ja kokemus asettavat hänet ehdottomaksi suosikiksi tässä ottelussa. Hänen voittoaan voidaan odottaa, sillä hän on tunnettu laadukkaasta pelistään ja kyvystään hallita kenttää.

Keysin voitto kertoimella 1.65 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen otteluun. Vaikka Begu voi tarjota vastusta, Keysin odotetaan hallitsevan peliä ja osoittavan miksi hän on yksi naisten tenniksen kärkipelaajista. Ottelu tulee tarjoamaan mielenkiintoista tennistä ja mahdollisesti pieniä yllätyksiä, mutta Keysin vahvuus ja taito tekevät hänestä loistavan valinnan vedonlyöjille.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Keys voittoa kertoimella 1.65.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

89 Lukukerrat