Tennis pitkävetovihje: Leolia Jeanjean – Petra Marcinko 21.11.2023

Leolia Jeanjean ja Petra Marcinko kohtaavat Florianopolis Challengerissa massakentällä 21. marraskuuta 2023. Ottelun odotetaan olevan tiukka, kun pelaajat asettavat taitonsa ja kilpailuhenkisyytensä koetukselle.

Leolie Jeanjean

Leolia Jeanjean, maailmanlistan sijalla 129, on nuori ranskalainen lupaus, joka on tehnyt vakuuttavaa nousua rankingeissa. Hänen pelityylinsä on monipuolinen, ja hän hallitsee erinomaisesti massakentän hitaat olosuhteet. Jeanjean on tunnettu tarkan syötön ja nopean jalkatyön yhdistelmästä. Hän on valmis haastamaan Marcinkon kovalla taistelulla.

Petra Marcinko

Toisella puolella verkkoa on Kroatian Petra Marcinko, joka löytyy maailmanlistan sijalta 172. Marcinko on kokenut pelaaja, joka nauttii massakentän tarjoamasta hidastetusta pelistä. Hänen vahvuutensa ovat tarkat lyönnit ja vahva verkkopeli. Marcinko on voittanut aiemmat kaksi kohtaamista Jeanjeania vastaan, mikä antaa hänelle psykologisen edun ennen tämän ottelun alkua.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Ranskalainen saa odotetun revanssin

Vaikka Marcinko on ollut vahva aiemmissa kohtaamisissa, Jeanjeanilla on nyt mahdollisuus ottaa revanssi. Nuoren ranskalaisen pelaamisen kehitys ja kokemuksen karttuminen huipputasolla ovat antaneet hänelle tarvittavan itseluottamuksen. Jeanjeanin parantunut fyysinen kunto ja parempi liikkuvuus antavat hänelle mahdollisuuden ottaa kontrollin ottelusta. Tämä yhdistettynä hänen tarkan syöttönsä ja voimakkaiden peruslyöntiensä kanssa voi olla avain voittoon.

Odotamme tasavertaista taistelua, mutta Leolia Jeanjeanin parantunut peli ja halu ottaa revanssi aiemmista tappioista voivat johtaa hänen voittoonsa tässä jännittävässä kohtaamisessa Florianopolis Challengerissa.

Pelivihje: Leolie Jeanjean 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

227 Lukukerrat