Tennis pitkävetovihje: Kaia Kanepi – Chloe Paquet 5.12.2023

Angers Challenger -turnauksen ottelu Kaia Kanepi vs. Chloe Paquet on odotettu kohtaaminen, joka käydään kovalla alustalla 5. joulukuuta 2023. Pelaajat ovat kohdanneet aiemmin vuonna 2018, jolloin Kanepi vei voiton erin 2-0. Tämä historia luo odotuksia tiukasta taistosta, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat uudelleen.

Kaia Kanepi

Kaia Kanepi, Viron kokenut tennisammattilainen, pitää hallussaan maailmanlistan sijaa 167. Hänellä on pitkä ja menestyksekäs ura ammattilaiskentillä, ja hänen kokemuksensa näkyy hänen pelityylissään. Kanepi tunnetaan voimakkaasta lyöntipelistään ja hyvästä syötöstään, jotka voivat aiheuttaa vaikeuksia vastustajille.

Chloe Paquet

Chloe Paquet, ranskalainen pelaaja, sijoittuu maailmanlistalla sijalle 186. Paquet on nuorempi pelaaja, ja hänellä on vielä potentiaalia kehittyä paremmaksi. Hänen pelityylinsä on monipuolinen, ja hän liikkuu kentällä sulavasti. Paquetin taituruus ja nuoruus voivat tuoda yllätyksiä otteluun.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Virolainen on vahvempi

Vaikka Chloe Paquetin nuorekkuus ja monipuolinen pelityyli voivat tuoda haasteita, Kaia Kanepi on vahvoilla useista syistä. Kanepi on voittanut heidän aiemman kohtaamisensa, mikä antaa hänelle psyykkisen edun. Kanepi on kokeneempi pelaaja, jolla on enemmän turnauskokemusta ja kykyä hallita painetta. Kanepin voimakas lyöntipeli voi olla ratkaiseva tekijä kovalla alustalla.

Hänen kokemuksensa, voimakas pelityylinsä ja aiempi voitto antavat hänelle etulyöntiaseman. Chloe Paquet voi tarjota vastusta, mutta Kanepi on todennäköisesti liian kokenut ja voimakas vastustaja tällä kertaa.

Pelivihje: Kaia Kanepi 1.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

271 Lukukerrat