Tennis pitkävetovihje: Cem Ilkel – Max Purcell 8.11.2023

Tänään, 8. marraskuuta 2023, Cem Ilkel ja Max Purcell kohtaavat toisensa Sofian ATP-turnauksessa kovalla alustalla. Tämä kohtaaminen herättää kiinnostusta tenniksen ystävissä, sillä molemmat pelaajat tuovat omanlaisensa pelityylin ja potentiaalin kentälle.

Cem Ilkel

Turkin tennistähti, saapuu otteluun sijoituksella 259 ATP-rankingissa. Ilkel on tunnettu monipuolisesta pelistään ja nopeasta jalkatyöstään. Hänellä on vahva tausta junioritenniksessä ja hän on tehnyt merkittävää työtä noustakseen ammattilaiskiertueelle. Ilkel tunnetaan erityisesti vahvasta peruslinjapelistään, joka voi tuottaa vaikeuksia vastustajille. Hänellä on myös hyvä syöttö, joka antaa hänelle mahdollisuuden ottaa kontrollin otteluista.

Max Purcell

Australialainen pelaaja, joka nauttii korkeasta sijoituksesta ATP-rankingissa, sijoittuen 45. sijalle. Purcell on kova kilpailija ja hänet tunnetaan erityisesti erinomaisesta syötöstään ja verkkovalmiuksistaan. Hän on voittanut useita nelinpelimestaruksia ja on tehnyt vahvaa paluuta kaksinpelissä viime vuosina. Purcell on fyysinen pelaaja, joka pyrkii hallitsemaan peliä hyökkäyksellä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Onko luvassa yllätysvoitto?

Vaikka Max Purcellilla on selkeä etu rankingissa, Cem Ilkelillä on hyvät mahdollisuudet napata yllätysvoitto tässä ottelussa. Ilkel on aiemmin voittanut Purcellin vuonna 2019, mikä antaa hänelle itsevarmuutta. Ilkelin monipuolinen pelityyli ja kyky hallita peruslinjapeliä voivat osoittautua haasteellisiksi Purcellille, joka luottaa enemmän syöttövoittoihinsa ja verkkovalmiuksiinsa. Ilkelin nopeus ja jalkatyö voivat auttaa häntä puolustamaan hyvin ja rikkomaan Purcellin rytmiä.

Tästä ottelusta odotetaan jännittävää taistoa, kun kaksi erinomaista pelaajaa kohtaa kentällä. Cem Ilkelillä on mahdollisuus ottaa toinen voitto Max Purcellista. Tenniksen ystävät voivat odottaa mielenkiintoista peliä, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat kovalla alustalla Sofiassa.

Pelivihje: Cem Ilkel 4.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

243 Lukukerrat