Tennis pitkävetovihje: Alex De Minaur – Daniil Medvedev 3.6.2024 Ranskan avoimet

Tänään Ranskan avoimissa nähdään jännittävä kohtaaminen, kun Alex De Minaur ja Daniil Medvedev ottavat mittaa toisistaan. De Minaur, maailmanlistan sijalla 11, on australialainen taistelija, joka tunnetaan nopeudestaan ja periksiantamattomuudestaan. Medvedev, rankingissa viidentenä, on venäläinen tennistähti, joka on vakiinnuttanut paikkansa maailman huipulla tehokkaalla ja taktisesti kypsällä pelillään.

Alex De Minaur

Alex De Minaur on noussut maailman parhaiden pelaajien joukkoon kovalla työllä ja tinkimättömällä asenteella. Hänen pelinsä perustuu erinomaisiin liikkeisiin kentällä, nopeisiin jalkoihin ja kykyyn puolustaa syvällä takakentällä. De Minaurilla on myös kyky kääntää puolustus hyökkäykseksi, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan erityisesti pitkiä palloja pelatessa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev on tunnettu epätavallisesta pelityylistään, joka yhdistää tarkkuuden ja älykkyyden vahvaan syöttöön ja koviin peruslyönteihin. Medvedevin pelissä korostuu hänen kyky lukea vastustajaa ja mukauttaa omaa peliään tilanteen mukaan. Tämä tekee hänestä yhden vaikeimmin voitettavista pelaajista nykypäivän tenniksessä.

Venäläinen ennakkosuosikkina

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa kahdeksan kertaa, ja Medvedev johtaa keskinäisiä otteluita vakuuttavasti 6-2. Tämä tilasto osoittaa selvästi venäläisen vahvuuden näissä kohtaamisissa. Medvedevin taktinen kypsyys ja pelin monipuolisuus tekevät hänestä ehdottoman ennakkosuosikin tähän otteluun.

Vaikka De Minaur on osoittanut kykynsä haastaa maailman parhaita, Medvedevin kokemus ja aiemmat voitot antavat hänelle selkeän etulyöntiaseman. Jos Medvedev pelaa omalla korkealla tasollaan, hänen pitäisi pystyä jatkamaan voittokulkuaan Ranskan avoimissa.

Pelivihje: Daniil Medvedev 1.60

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

126 Lukukerrat