Superbowl 2022 puoliaika show ylitti odotukset

Jos arkistojen kätköistä kaivetaan se vanha ja kulutettu artisti, ei showsta välttämättä tulekaan sellaista, jota sen katselijat haluaisivat showlta odottaa.Vaikka vuoden 2022 Superbowl puoliaika showssa nähtiinkin paljon vanhoja artisteja, oli kyseessä todellinen spektaakkeli.

Yksi tapa jota artisteilla yritetään tehdä on se, että eri urheilu tapahtumiin värvätään nuoria kiinnostavia artisteja. Näin nuoret saadaan nopeasti kiinnostumaan lajista. Tänä vuonna lavalle saatiin kuitenkin sellaisia artisteja, joita jokainen jenkkifutista seuraava lukijamme on varmasti toivonut näkevänsä lavalla jo pitkään.

Mikäli olit niinkin onnekas että pääsit todistamaan showta aivan paikan päältä niin voimme toimituksen puolesta kertoa se, että kyseessä oli yksi parhaita esityksiä koskaan.

superbowl2022-halftime

Mikä ihmeen puoliaika show?

Jos et koskaan aikaisemmin ole seurannut Superbowl tapahtumaa, niin et välttämättä ymmärrä sitä, että kuinka suuri merkitys puoliaika showlla on lajin seuraajille.

Esimerkiksi vedonlyöjille kyseessä on yksi suosituimmista kohteista. Esimerkiksi eri kasinot ilman rekisteröitymistä tarjoavat pelaajille mahdollisuuden veikata tulevan vuoden artisteja. Myös artistien esittämistä kappaleistakin päästään asettamaan vetoja, mutta näissä panokset on yleensä luonnollisesti rajoitettu muutamiin euroihin.

SuperBowlin aikana on nähty useita eri tähtiä. Esimerkiksi vuoden 2022 Showssa nähtiin Snoop Dogg, Eminem 50 Cent sekä Dr. Dre, kun taas edellisinä vuosina esiintymässä ovat olleet esimerkiksi Madonna, Nicki Minaj, Katy Perry, Jennifer Lopez, Shakira

Voit katsoa vuoden 2022 Shown tästä:  https://www.youtube.com/watch?v=gdsUKphmB3Y

Sosiaalinen media räjähti

Jotta et joutuisi uskomaan vain meidän mielipiteitämme asian tiimoilta niin ei hätää, useampi eri julkisuuden henkilö antoi kuulua shown puolesta, ja kovaa. Esimerkiksi NBA:ssa pelannut LeBron James käytti Twitter.com palvelua viestinsä välittämiseen.

Hän kiittelikin seuraajian siitä, että oli päässyt todistamaan parasta puoliaika showta koskaan. Myös useat muutkin henkilöt kuten James Harden olivat hänen kanssaan samoilla linjoilla asian suhteen.

 

261 Lukukerrat