Pelivihje: Nashville Predators-St.Louis Blues

Nashville tiputti suvereenisti ensimmäisellä kierroksella Chicago Blackhawksin otteluvoitoin 4-0, joka kertoo yksinkertaisesti joukkueen tämän vuoden pudotuspelivalmiudesta.

Nyt vastassa on kuitenkin St.Louis Blues, joka myös ”altavastaajana” tiputti ensimmäisellä kierroksella Minnesota Wildin otteluvoitoin 4-1.

Omilla papereillani Predators ja Blues ovat kuitenkin selkeästi eritasoiset joukkueet ja antaisin näille seuraavanlaiset kouluarvosanat pudotuspeliesiintymisen puolesta:

Nashville Predators: 9+

St.Louis Blues: 7+

Kouluarvosanojen kriteereillä tämä tarkoittaisi sitä, että Nashville tietää mitä pitää tehdä ja siellä myös tehdään juuri niin. St.Louis puolestaan on oikeilla jäljillä, mutta joukkueen taso on vain kelvollinen. Pudotuspeleissä ei pitkälle pötkitä jos pystytään parhaimmillaan vain kelvolliseen.

Kannattaa nyt painaa syvälle takaraivoon, että joka kerta kun Nashville Predators saa tässä ottelusarjassa yli 2,10 kertoimen, niin se on todellakin pelattava ylikerroin. Huomaat ottelusarjan päätyttyä, että pelikassa kiittää.

Pelivihje: Nashville Predators @2,13

155 Lukukerrat